Вучић и Стефановић обишли ватрогасце у току новогодишње ноћи

556306_stefanovic-03_f

Председник Владе Србиjе Aлександар Вучић и министар унутрашњих послова Небоjша Стефановић обишли су током новогодишње ноћи припаднике Ватрогасно спасилачке бригаде Београд и пожелели им што мање посла и захвалили на свему што су учинили претходне године, а посебно током маjских поплава, саопштио jе MУП.

“У релативно тешким условима, због хладноће, припадници MУП – а били су добро организовани и своj посао обавили на наjвишем нивоу. Драго ми jе да су наши апели успели и дали резултате – прослава Нове године у градовима у Србиjи прошла jе без већег нарушавања jавног реда и мира, а ватрогасци спасиоци су током ноћи имали 10 интервенциjа у Београду, срећом мањих”, истакао jе Стефановић током посете бригади.

Стефановић jе поручио да ће се све структуре MУП- а и у наредноj години настоjати да људи буду безбедни, да имаjу потпуну гаранциjу слободе и сигурности.

“A, ми ћемо се трудити да будемо ефикасни и ближи грађанима. Да људи осете да се полициjа реформише и да са народом гради сигурниjе друштво”, нагласио jе Стефановић.

Пре Ватрогасно спасилачке бригаде Београд, министар jе са сарадницима, у првим сатима Нове године, обишао и Oперативни центар MУП -а, као и полицаjце Полициjске бригаде Београд коjи су обезбеђивали новогодишњи концерт испред Дома Народне скупштине.

Извор: Танјуг