Министар честитао славу припадницима ПТЈ

nebojsa-ptj

Противтерористичка јединица обележила је данас крсну славу и Дан јединице у својој бази „Липовица“, а догађају је присуствовао и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић, који се том приликом захвалио припадницима ПТЈ на свему што су урадили за своју земљу.

„Поносим се свим људима који су се у претходним годинама борили да Србија буде безбедна и слободна и који су на својим леђима изнели велики терет. Људи који су се борили против терориста и свих непријатеља слободе, морају бити запамћени и поштовани. Противтерористичка јединица је дала велики допринос у тој борби“, нагласио је Стефановић.

Говорећи о борби против тероризма, министар је подсетио и на дешавања у региону и додао да Република Србија посвећује огромну пажњу борби против овог савременог зла, како би грађани били потпуно сигурни.

„У току је реформа нашег министарства, о чему сам са вама разговарао директно и отворено, и оно што сам рекао тада важи и данас. Радим на томе да све оно што смо се договорили и испуним“, рекао је министар припадницима ПТЈ, којима је уједно честитао славу и Дан јединице.

nebojsa-ptj01

 

Извор: Министарство унутрашњих послова