Небоjша Стефановић на трибини ПУПС-а

На трибини ПУПС за Поморавски округ присуствовао је и потпредседник Српске напредне странке (СНС) и министар унутрашњих послова Небоjша Стефановић.

Потпредседник СНС Набоjша Стефановић jе истакао да “избори коjи су пред нама треба да даjу неколико важних одговора, а те одговоре ће пружити народ Србиjе”.

“Народ ће да каже кога жели за премиjера у овоj земљи, да ли жели људе коjи даjу лажна обећања, коjи обмањуjу за шаку гласова, коjи причаjу баjке или желе људе коjи ће напорно радити, подизати Србиjу, њен углед у свету, jачати економиjу и повећавати броj радних места, плате и пензиjе. Aко жели ово друго онда ће премиjер бити Aлександар Вучић, истакао jе Стафановић.

Oн jе оценио да jе “важно да будемо jединствени и сложни, никада важниjе ниjе било jединство и слога”.

“Изузетно нам jе драго, а то jе став и нашег председника и  СНС што нам се ПУПС прикључио, изузетно нам jе драго што можемо заjедно да се боримо за jедан од наjважниjх циљева, а то jе искорењивање сиромаштва и достизање стандарда какви постоjе у Eвропи”, рекао jе Стефановић.

Oн jе истакао да су ови избори “референдум имеђу порошлости и будућнсти” и додао да jе у уверењу “да ћемо заjедно наћи снаге, да искоренимо криминал и корупциjу, jер људи неће више да таjкуни управљаjу Србиjом, неће да отуђене елите управљаjу њиховим животима, хоће да Србиjом управља њен народ, озбиљни људи”.

“Зато вас молим да позовемо све људе да изађу на ове изборе да покажамо одлучност да желимо дуграчиjу и бољу Србиjу, да желимо Србиjу са коjом ћемо се понсити”, рекао jе Стефановић.

“Знам да ми то можемо и зато вас молим да се на овим изборима покажемо, да наше jединство, наша енергиjа донесу Србиjи бољи живот, свим људима и оним њамлађима и онима коjи су у стариjем добу”, рекао jе Стефановић.

Стефановић jе пензионерима захвалио, као jе рекао, у име председника Владе и СНС, “на одрицању, на ономе што су допринели”.

“Ниjе то само ствар новца, то jе ствар разумевања – хвала вам идемо напред до победе”, закључио jе Стефановић.

Извор: Танјуг