Нови човек на челу српске полициjе

43843446556472cc6728b3474410530_v4_big

Влада Србиjе jе на данашњоj седници за вршиоца дужности директора полициjе поставила Владимира Ребића.

Стефановић: Искуство и успешан рад препоручили Ребића

Mинистар унутрашњих послова Србиjе др Небоjша Стефановић изjавио jе да jе данас, на његов предлог, Влада Србиjе за вршиоца дужности директора полициjе изабрала досадашњег начелника Управе сабраћаjне полициjе Владимира Ребића, уместо Mилорада Вељовића коjи jе разрешен те дужности.

“Двадесет и три године професионалног рада у полициjи, искуство на руководећим местима и успешан рад у Управи саобраћаjне полициjе,  определили су ме да Ребићу поверим овако тежак и одговоран задатак, и Влада jе то, наравно, прихватила“, нагласио jе Стефановић.

Mинистар jе истакао да од Ребића очекуjе да искористи искуство и знање и да на новоj функциjи помогне у реформама полициjе, како би била ефикасниjи и успешниjи систем.

“Да грађанима улиjе поверење да полициjски службеници могу jош боље да раде и да са њима остваре боље резултате по питању безбедности у читавоj земљи”, казао jе Стефановић.

Према његовим речима, одлуком Владе Србиjе досадашњи директор полициjе Mилорад Вељовић разрешен jе дужности, одлази у пензиjу, а наког тога ће бити саветник премиjера за послове регионалне и националне безбедности.

Извор: Танјуг