Стефановић: Без озбиљних инвестиција нема ни озбиљних решења

Председник Градског одбора Београд Српске напредне странке Небојша Стефановић обишао је насеље Миријево на Звездари, где је у разговору са грађанима поручио да само заједничким радом, и уз консултацију са грађанима, Београд може да се гради и развија.

Стефановић је нагласио да поред тога што је неопходна изградња водоводне и канализационе инфраструктуре у свим деловима Београда, приоритет је и да се грађанима обезбеде културни садржаји, уреде зелене површине и изграде школе, вртићи, игралишта и паркови.

Подсетио је да се у протеклих 50 година није улагало у насеља која нису близу центра града, што је срамота оних који су у претходним годинама управљали Београдом и додао да је улагање управо у та насеља политика Српске напредне странке.

“Прво мора да се уложи новац тамо где га није било довољно у претходних 50 година и то је наша политика. Да прво дамо оним људима који су најтеже живели, највише патили. Миријево је заслужило много више пажње, заслужило је много више инвестиција и ми то намеравамо да урадимо. У претходне 3 године у ове делове је уложено око 350 милиона евра, и даље није довољно, а наши претходници су уложили 150 милиона. У следеће 4 године морамо да уложимо још 500. Причамо о озбиљним инвестицијама, зато што без озбиљних инвестиција нема ни озбиљних решења“, закључио је Стефановић.