Стефановић: Борба против корупциjе наставља се сваког дана

SRBIJA VLADA MUP

Борба против корупциjе наставља се сваког дана и нећемо стати у тоj борби, поручио jе данас министар унутрушњахих послова Небоjша Стефановић.

Упитан да ли ће бити нових хапшења, Стефановић jе рекао да то зависи од сарадње полициjе и тужилаштва, и да ће их бити уколико полициjа прикупи довољно доказа да jе неко кршио закон.

“Ни до сада нисте могли унапред да чуjете ниjедно име, ниjедан датум, то нећемо радити ни убудуће”, рекао jе Стефановић новинарима на Новом Београду где jе обишао завршетак радова у Виноградскоj улици.

Oн jе додоа да ће полициjа и тужиластво и даље радити на томе да сви коjи размишљаjу о потенциjалноj корупциjи, два пута деа размисле пре него што се упусте у то, jер неће бити заштићени.

Упитан да ли jе разочаран што jе jедан броj ухапшених у акциjи “Резач” пуштено, односно ниjе им одређен притвор, Стефановић jе рекао да ниjе разоцаран и да о томе одлучуjе судиjа за претходни поступак.

“Полициjа се у то не меша, наш посао jе да прикупимо довољно доказа, да људи буду у судском поступку, а видећемо одлуке суда”, закључио jе Стефановић.

Извор: Танјуг