Стефановић: Боримо се за смањење сиромаштва

IMG_3428

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић је током данашње посете Нишу искористио прилику да разговара са грађанима окупљеним око штандова Српске напредне странке.

“Задатак који је Српска напредна странка и наша коалиција Александар Вучић – Србија побеђује узела на себе је смањење сиромаштва, а то је борба против криминала и корупције јер она подразумева да новац који је ишао у џепове тајкуна у џепове оних који су ојадили и опљачкали ову земљу иде у школе, болнице, путеве, иде у нова радна места, пензије и плате”, рекао је Стефановић

Он је истакао да је суштина борбе ове Владе отварање нових радних места, стабилност у земљи, економска и безбедносна ситуација што доприноси привлачењу инвеститора у Србију.

“Боримо за свако радно место, овде у Нишу, али и у Суботици, Београду, Чачку, Ужицу, у било ком делу Србије”, истакао је Стефановић и захвалио се окупљеним грађанима на енергији и на подршци коју пружају премијеру.

“Ова изборна утакмица показаће да ли народ хоће у Скупштини оне који се искрено боре за њих, који хоће да унапреде Србију или хоће забављаче и некога ко ће да их увесељава. Мислимо да је ова утакмица веома важна, да је борба за премијера, борба у којој Србија мора да покаже да хоће будућност, да хоће стабилност и да хоће да напредује. Зато сам уверен да ће и у Нишу наша коалиција постићи озбиљан резултат”, закључио је Стефановић.