Стефановић: Важна нам је безбедност сваког грађанина

Ub, 26. septembra 2015.- Policajac demonstrira umece u borilackim vestinama. Ministar unutrasnjih poslova Nebojsa Stefanovic izjavio je danas da je za to ministarstvo vazna bezbednost svakog gradjanina i da ce biti ocuvana u svim opstinama i gradovima.Stefanovic, koji je na Ubu prisustvovao defileu policijskih sluzbenika, izrazio je zadovoljstvo odzivom gradjana, posebno mladih.Defile policijskih sluzbenika organizovan je ulicama te opstine do centralnog trga gde su najmladji uzivali i u druzenju sa pripadnicima Sektora za vanredne situacije, saobracajnim policajcima.FOTO TANJUG/ MUP SRBIJE/ BIRO ZA SARADNJU SA MEDIJIMA/ nr

Министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас на дефилеу полиције одржаном у Убу да је полиција уз своје грађане увек и на сваком месту било да се ради о општини, месној заједници, засеоку или граду.

Изразивши задовољство великим одзивом грађана, нарочито младих, министар Стефановић нагласио је да грађани могу да рачунају на своју полицију која даноноћно ради како би обезбедила сигурнију и безбеднију будућност.

„Важна нам је безбедност сваког грађанина, као и да он познаје свог полицајца и зна да може да му се обрати у сваком моменту“, истакао је министар Стефановић и подсетио да је Министарство покренуло пројекат „Полиција у заједници.

Министар подсетио је да су грађани и полиција, прошле године успешно радили на санирању последица поплава. Убљани су се тада уверили шта значи одговорна и добро организована полиција.

Дефиле полицијских службеника организован је улицама Уба до централног трга где су најмлађи посетиоци уживали борилачким вештинама припадника специјалних јединица МУП-а, у дружењу са ватрогасцима и саобраћајним полицајцима.

Извор: Министарство унутрашњих послова