Стефановић: Вучић треба да распише изборе на свим нивоима

stefanovich_vuccich_0809

Потрпедседник СНС Небоjша Стефановић изjавио jе данас да ће Влада Србиjе наставити да води одговорну политику у интересу свих грађана, а премиjеру Aлександру Вучићу предложио да услиши позиве броjних странака и распише изборе на свим нивоима, уверен да ће народ изабрати наjбоље за своjу земљу.

Стефановић jе у изjави Танјугу рекао да су се, у тренутку кад jе Србиjа на правом путу и кад може да оствари дипломатске и економске победе, лако удружили левичари, десницари, анархисти и екстремисти, коjи без аргумената изговараjу поруке мржње и покушаваjу да изазову нестабилност.

“Ниjе им добро сто се гради Београд на води, ваљда би било боље да jе Савски насип остао ругло, сметлиште и стециште бродских олупина. Ниjе им добро што ће оваj проjекат запослити 15.000 људи у целоj Србиjи, ваљда би било боље да остану без посла”, рекао jе Стефановић.

Oн jе, оцењуjући да поjединцима ниjе добро што Mерцедес прави са Икарбусом аутобусе, нити што расте БДП, а смањуjе се дефицит, рекао да jе за време владавине странака коjи данас дрзе лекциjе отпуштено 400.000 људи, док jе актуелна влада броj незапослених смањила за 50.000.

“Aко jе кључна вредност коjа се данас пропагира нерад и летовање по месец дана у Хрватскоj, сигуран сам да грађани не желе да такву вредност деле. Грађани не желе да живе у Србиjи у коjоj нема елементарне озбиљности”, навео jе Стефановић.

Oн jе истакао да ће Влада Србиjе наставити да води одговорну политику у интересу свих грађана, па и оних коjи се са њом не слажу, те да jе премиjер позивом на jединство показао да jе државник кога не занима партиjска политика, већ добробит свих грађана.

“Што се избора тиче, дозвољавам себи да предложим премиjеру да услиши позиве броjних странака и размисли о томе да се распишу избори на свим нивоима. Уверен сам да ће народ умети да изабере шта jе наjбоље за Србиjу”, рекао jе Стефановић.

Извор: Танјуг