Стефановић: Градимо Србиjу коjом ће владати народ

nebojsa-stefanovic-glavni-odbor

Потпредседник Српске напредне странке Небоjша Стефановић изjавио jе данас да jе СДПС наjзначаjниjи партнер те странке и поручио да jе Србиjи потребно jединство, како би се изборила против корупциjе и криминала и наставила свеобухватне реформе.

Стефановић jе на конвенциjи Социjалдемократске партиjе Србиjе, коjа jе коалициони партнер напредњака, рекао да jе широка подршка народа, коjи jе, каже, наjзаслужниjи за успехе владе, jедини начин да се Србиjа избори против корупциjе и криминала.

“Tо jе jедини начин да стрпамо криминалце тамо где им jе место, да покажемо да нема недодирљивих, заштићених и привилегованих. Зато заjедно градимо Србиjу коjом неће владати некакви таjкуни и шачица људи, док jе народ понижен, већ градимо Србиjу коjом ће владати народ”, рекао jе Стефановић.

Потпредседник СНС jе казао да jе jединство jедини начин да се настави са реформама, настави изградња нових фабрика и отварање нових радних места, наводећи да 131.000 нових запослених људи у прошлоj години ниjе довољно добар резултат.

“Tо ниjе довољно, у Србиjи се jош тешко живи и зато нам jе потребна нова енергиjа, да заjедно идемо напред, запошљавамо људе, даjемо им шансу да граде будућност у своjоj земљи”, нагласио jе Стефановић.

Oн jе рекао да влада без грађана не би успела да спусти буџетски дефицит, крене у рефоме, изгради нове километре пута.

Стефановић jе захвалио СПДС на енергиjи коjу су уложили и замолио их да раде jош више jер се само тако може градити jош боља Србиjа.

Извор: Танјуг