Стефановић: Грађани да не возе под деjством алкохола

NEBOJSA STEFANOVIC

Mинистар унутрашњих послова Небоjша Стефановић апеловао jе на грађане да се уздрже од вожње под деjством алкохола и коришћења ватреног оружjа у новогодишњоj ноћи и поручио да ће полициjа радити поjачаним интезитетом.

Kако jе наведено у саопштењу, Стефановић jе приликом обиласка Полициjске станице у Раковици, поручио да ће током новогодишњих празника полициjа радити поjачаним интезитетом, патролираjући градом као и сваког другог дана и указао да ће сви они коjи буду кршили закон бити санкционисани.

“Kонтролисаћемо безбедност саобраћаjа, алкохолисаност возача и користим и ову прилику да jош jедном нагласим возачима да не седаjу за волан уколико су пили”, рекао jе Стефановић.

Mинистар jе упозорио људе коjи имаjу ватрено оружjе да га током новогодишње ноћи не користе, да не пуцаjу jер тиме могу изазвати несагледиве последице по животе и имовину других људи.

Стефановић jе рекао и да новоотворене просториjе у Полициjскоj станици Раковица представљаjу добар пример сарадње полициjе, локалане самоуправе и полициjских синдиката.

Mинистар jе оценио и да jе неупоредиво важниjе од нових просториjа чињеница да jе дошло до пада стопе криминалитета на териториjи општине Раковица, да су грађани задовољни радом полициjе и свесни пожртвованости запослених, као и ангажовањем на терену.

Према његовим речима, у циљу осигурања безбедности грађана и брзог и ефикасног остваривања њихових законских права, полициjа ће у наредном периоду бити стално присутна у сваком насељу и то не само кроз патролну делатност.
“Своjим присуством данас у Полициjскоj станици Раковица хоћу да подржим озбиљност рада запослених, jер само на оваj начин можемо остварити резулате и осигурати безбедност грађана, што jе наш циљ”, рекао jе Стефановић, а наведено jе у саопштењу.

Извор: Танјуг