Стефановић: Досовски кандидати хоће мандат да би поново пљачкали Србију

Функционер СНС Небојша Стефановић изјавио је данас да досовски кандидати покушавају да врате Србију назад у мрак, гурну у прошлост и добију нови мандат како би поново могли да уништавају и пљачкају земљу.

“Готово да су невероватни напори које досовски кандидати на данашњим изборима, и Јанковић и Јеремић и Ивковић и сви њихови помагачи, покушавају да уложе како би Србију вратили назад у мрачну прошлост”, рекао је Стефановић Тањугу.

Наводи да би они желели да врате Србију у време кад се посао губио сваког дана, када су људи на сат мерили колико радних места држава изгуби, када су фабрике биле разорене, а наркодилери највећи инвеститори.

То им тада, каже Стефановић, није сметало јер су сматрали да је тај режим најбољи и подржавали га свом снагом, а данас желе да Србија поново личи на земљу у којој се криминалци и тајкун богати, а народ све сиромашнији.

Стефановић је рекао да влада коју предводи Александар Вучић чини све да Србија постане респектабилнија у свету, да јача економски и смањује све дугове, а да повећава приходе и из тога инвестира у школе, болнице, путеве…

“Досовски представници покушавају на сваки начин да повуку Србију назад у мрак, да је гурну у прошлост и да покушају да се врате у време када су они пљачкали, да наставе да пљачкају и да добију нови мандат да уништавају земљу”, навео је Стефановић.

Он је казао да је њихов једини програм да мрзе Вучића и све добро што је урађено у претходне три године, а да не нуде ниједну реченицу о томе шта ће урадити за земљу када дођу на власт.

“Прете насиљем, украјинским и македонским сценаријом, изазивају поделе у народу и таква врста политике која Србију вуче у прошлост не може да буде основа за бољу будућност било ког грађанина земље”, рекао је Стефановић.

Он је додао да је јасно да они само желе наставе пљачаку, да буду власт која ће се вратити својим привилегијама и пријатељима у наркокартелима и тајкунским клановима, те истакао да је сигуран да Србија то не жели и не може да дозволи.

“Србија жели да има бољу и квалитетнију будућност, да људи живе боље, лепше, да имају прилку да се запошљавају, да раде. Ова влада данас за разлику од досовских времена када су се фабрике затварале, отвара фабрике, погоне, обезбеђује инвестиције из најразвијенијих земаља и гарантује бољу будућност за сваког човека”, навео је Стефановић.

Зато истиче да је једино глас за Вучића глас који гарантује да Србија може да иде правим путем у будућност, а не у прошлост коју нуде досовски кандидати, а која би гарантовала бољи живот само за њих, а не за народ Србије.

Извор: Танјуг