Стефановић: ДС незнањем и лоповлуком упропастио привреду

210199Потпредседник Главног одбора СНС Небоjша Стефановић изjавио jе данас да jе Демократска странка, док jе била на власти, незнањем и лоповлуком упропастила привреду Србиjе, оставила на стотине умирућих предузећа, а и грађане и раднике у беди и сиромаштву.

“За време ДС-а имовина Србиjе распродавала се у бесцење Шарићевом наркоклану, Љубиши Бухи Чумету, Драгославу Kосмаjцу, Mилету Jерковићу,  Mирославу Mишковићу и осталима”, поручио jе Стефановић коjи jе и министар унутрашњих послова.

Oн jе у саопштењу СНС-а навео и да су “своjеврсни  глумци и позери из ДС, Србиjу су своjим нечасним владањем претворили у земљу без будућности и перспективе”.

“Tаj и такав риjалити данас jе прошлост, и грађани то сигурно умеjу да препознаjу. У њихово време, о извештаjу Верице Бараћ и пљачкашким приватизациjама могло jе само да се шапуће”, истиче он.

Свака изговрена реч, оних коjи су Србиjу черупали, наводи Стефановић, вређа грађане Србиjе и додаjе да линч на коjи свакодневно позиваjу, увреде коjе изговараjу, па и данас са митинга у Нишу, потврђуjу само немоћ те странке и страх од jош већег губитка, дељења, цепања, или потпуног нестанка из политичког живота Србиjе.

“Србиjа jе у овом часу поштована и уважена, захваљући  напорима Владе и премиjера Aлександра Вучића. Tо jе земља коjа иде напред и када jе реч о економским реформама, о нашем европском путу, али и положаjу и поштовању  Србиjе у Eвропи и свету”, поручио jе он.

Oно чега демократе мораjу бити свесне, наводи Стефановић, jесте да поруке мржње, претње, позиви на политичка  хапшења и обрачуне, jош више говоре о њима, њиховоj политици и неморалу.

“Oно што jе сигурно, таква политика неће управљати Србиjом”, закључио jе Стефановић.

ДС jе раниjе данас у Нишу одржала митинг, са кога jе председник демократа Боjан Паjтић позвао грађане Србиjе да у што већем броjу изађу на изборе, поручивши да оловке у рукама треба да буду бакље коjе ће осветлити Србиjу.

Паjтић jе поручио и да jе актуелна власт “Србиjу претворила у тужан и бедан риjалити”.

Извор: Танјуг