Стефановић: Задатак Владе да подржи приватни сектор

IMG_2302

Потпредседник ГО СНС др Небојша Стефановић посетио је млекару Границе у Младеновцу, а затим разговарао са грађанима на централном тргу, где је истакао да je задатак Владе да пронађе начине да подржи мала и средња предузећа, као и породичне производње и све оне који хоће да крену у сопствени бизнис.

IMG_2329
“Драго ми је што сам данас овде у Младеновцу, у једној веома успешној фирми чији вредни људи показују да се озбиљан, поштен и одговоран рад исплати. То је вредност коју хоћемо да промовишемо у нашој земљи, да људи који живе од свог рада морају да буду стимулисани и подржани. “, рекао је Стефановић.

Према речима Стефановића, задатак Владе РС је да пронађе начине да подржи мала и средња предузећа, да подржи породичне производње попут ове у Младеновцу, и да стимулише све оне који хоће да започну свој бизнис.

IMG_2365

“Ми морамо да подржимо приватан сектор, који све нас храни, он издржaва нашу државу. Дугујемо захвалност свим људима који својим радом помажу да имамо нове путеве, мостове и болнице, породилишта и све оно што држава гради. Уз вођство Александра Вучићa, уз оне људе које бира у свом тиму и све ове људе који су део нашег тима, а сваки вредан, озбиљан и поштен човек је део тима ове земље, ми се боримо за другачију Србију. За Србију у којој ће се људи зaиста будити ујутру да раде, да буду задовољни што раде свој посао и да од тог посла могу нормално и пристојно да живе. То је наш задатак и тиме ћемо се водити у будућности”, закључио је Стефановић.

Власник млекаре Драган Вукадиновић, захвалио се на посети и истакао да се Влада Србије труди да отвори нове фирме и обезбеди нова радна места, да се труди да подржи мале и будуће мале произвођаче како би се што више људи у Србији запослило и како би грађани боље и лепше живели.