Стефановић: Искористити искуство и знање пензионера

Beograd, 23. marta 2016 - Potpredsedenik SNS Nebojsa Stefanovic porucio je danas u razgovoru sa penzionerima u Beogradu da drustvo treba da iskoristi znanje i iskustvo tih ljudi, jer se samo, kako je rekao, jedinstvom mogu resiti problemi i uraditi dobre stvari za zemlju. U prostorijama odbora SNS u Starom gradu organizovana je edukacija za penzionere u pogledu informacionih tehnologija, a Stefanovic je tom prilikom porucio da je cilj takvih akcija da se iskaze zahvalnost penzionerima za sve sto su uradili za zemlju i za sve terete koje su preuzeli na svoja ledja i ogroman teret u reformama koje Srbija sprovodi. FOTO TANJUG / OKSANA TOSKIC / bb

Потпредседеник СНС Небојша Стефановић поручио је данас у разговору са пензионерима у Београду да друштво треба да искористи њихово знање и искуство, јер се само, како је рекао, јединством могу решити проблеми и урадити добре ствари за земљу.

У просторијама одбора СНС у Старом граду организована је едукација за пензионере у погледу информационих технологија, а Стефановић је том приликом поручио да је циљ таквих акција да се искаже захвалност пензионерима за све што су урадили за земљу и за све терете које су преузели на своја леђа, укључујући огроман терет у реформама које Србија спроводи.

“Наставићемо интезивно да радимо, да покажемо да одлазак у пензију није крај живота, већ само ново поглавље, а да у том периоду можемо да искористимо знање и искуство ових људи да допринесу и помогну нашем друштву. Само уједињени можемо да помогнемо једни другима и радимо добре ствари за нашу земљу”,рекао је Стефановић.

Стефановић је рекао да је важна и едукација најстаријих о безбедности у саобраћају, будући да статистика каже да је половина страдалих у саобраћају старија од 65 година, а позвао их је и да искористе законску могућност и да се укључе у регулисање саобраћаја поред школа.

Пензионери, који су присуствовали едукацији, пожелели су победу СНС и Александра Вучића на предстојећим изборима, а, поред осталог, питали су Стефановића о пројекту полиције у заједници.

Стефановић је рекао да је полицајцима важно указати на контакте са грађанима, како би људи осећали да постоји таква врста пажње.

 

Извор: Танјуг