Стефановић и Антић: Треба снажно да станемо уз Вучића и победимо у првом кругу

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић и потпредседник Главног одбора Социјалистичке партије Србије Александар Антић, обишли су општину Младеновац и том приликом разговарали са окупљеним грађанима.
Стефановић је пред више стотина Младеновчана поручио да предстојећи избори у недељу нису само формално избори за председника државе, већ избори за то у ком правцу желимо да иде наша држава.
“Морамо да покажемо да желимо сигурну будућност, а не повратак у прошлост, да хоћемо озбиљну и јаку Србију. Ову земљу треба да води озбиљан човек, Александар Вучић, а не циркузанти и лопови. Наша будућност је у нашим рукама. Зато треба снажно да станемо уз Вучића и победимо у првом кругу, јер је то победа за сигурну будућност Србије”, нагласио је Стефановић и позвао грађане да 2. априла изађу на изборе и заокруже број 6.
Антић је додао да је само у последње три године отворено више од 50 фарбрика, што показује одговорност ове власти и да је Србија кренула напред.
“У недељу је најважнији дан за нас, нашу децу, за нашу будућност. Избори нису игра. Посао председника државе је озбиљан посао, ако хоћемо да градимо озбиљну државу, а ако хоћемо да градимо јаку државу зато нам треба јак председник. Зато је Александар Вучић наш победник”, поручио је Антић.