Стефановић: Локална самоуправа у служби грађана

10806308_558170470985762_1916567849149525239_n

Српској напредној странци и премијеру Александру Вучићу није стало до власти ради власти, већ морамо бити у служби грађана као и свака локална самоуправа у нашој земљи, поручио је данас у Гучи потпредседник Српске напредне странке Небојша Стефановић, уочи локалних избора у Лучанима заказаним за 28. децембар.

Према његовим речима, СНС-у је најважније инвестирање у људе, привреду и приватни сектор.

“Локална самоуправа мора да решава све проблеме, буде блиска грађанима и има времена да са њима разговара као и други органи. Морају бринути о асфалту, путевима, канализацији и запошљавану”, рекао је министар.

Поред тога, како је нагласио, важна је безбедност и сигурност свих грађана.

На локалу је важно створити боље услове у смислу субвенција, нових закона, комуналних услова, саобраћаја да би инвеститори дошли и инвестирали у Лучане.

“Време је да упошљавамо људе у приватном сектору, јер у државним предузећима нема места будући да је јавни сектор пренапумпан, а тај број смањујемо природним одливом”, закључио је министар.

Стефановић је изразио уверење да ће СНС остварити одличан изборни резултат у Лучанима што ће овој партији, како је рекао, бити још већа обавеза.

http://https://www.youtube.com/watch?v=jKhkIeP14j4

Извор: Танјуг