Стефановић младима: Верујте у свој рад

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић посетио је данас штанд Савета за запошљавање града Београда на 62. Београдском сајму књига, где је младима поручио да верују у свој рад и буду свесни да без таквог приступа тешко могу до успеха.

– Програми града Београда младима већ четири године пружају могућност да улажући новац који даје град, односно старт-ап програмима, ураде нешто што ће њихову пословну каријеру трасирати на прави пут. Драго ми је када видим да је код младих људи приметна иницијатива, а град је ту да обезбеди део новца, којим може да се оснује предузеће и на тај начин крене у реализацију своје идеје – рекао је Стефановић.

Њега, помоћницу министра просвете Габријелу Грујић и глумца Милоша Биковића, на штанду Савета за запошљавање града Београда угостио члан Градског већа Драгомир Петронијевић, наведено је у саопштењу Градске управе, у ком се додаје да су том приликом разговарали са средњошколцима и студентима.

– Свака идеја може да постане озбиљан бизнис-пројекат, односно нешто што ће вама и вашим породицама донети животни бољитак – поручио је Стефановић младима.

 

Извор: Танјуг