Стефановић: Мора да се још интензивније ради и улаже

Председник Градског одбора Београд Српске напредне странке Небојша Стефановић разговарао је са грађанима насеља Шопић и Шушњар, у  општини Лазаревац, којима је поручио да нема мале и велике општине и да једанаки развој не значи да једни имају све, а други ништа и да зато управо приградске општине имају приоритет при реализацији започетих пројеката, али и покретања нових, посебно када је у питању изградња и реконструкција школа, обданишта и домова здравља.

„Ви (грађани приградских насеља) имате приоритет, јер знам колико сте тешко живели уназад 20,30,50 година, колико мало њих се овде задржало да види како живите, а камоли да нешто уреди за вас. Зато овде мора да се још интензивније ради и улаже”, рекао је Стефановић.

Он је подсетио окупљене грађане да је 2014. године, када је Александар Вучић постао председник Владе Републике Србије заживела друга визија Србије, а то је да та Србија има стабилне финансије које гарантују да може да буде издвојен велики део новца за улагања, али на здравим основама , без кредита и задуживања.

„Сада новац народа завршава тамо где треба да заврши, уложен у инфраструктуру, у школе да нам деца имају довољно рачунара за учење, да постају инжењери електротехнике и информатике, да та деца могу да се запосле, виде будућност у својој земљи, у свом Шушњару, Лазаревцу, Београду, у својој Србији”, поручио је Стефановић.

Он је најавио додатна улагања у области безбедности и нагласио да је започета уградња великог броја камера на целој територији Лазаревца, што ће посебно унапредити безбедност деце у школама и вртићима.

Стефановић је истакао да је обавеза сваког функционера да посети и најмањи део Београда и Србије, јер нико не сме да се осећа као грађанин другог реда. Стефановић је окупљеним грађанима поручио да изборна листа Српске напредне странке није политичка листа, већ листа свих нас, сваког човека који живи у Београду.