Стефановић: Нећемо да обећавамо нешто што не можемо да испунимо

Председник Градског одбора СНС Београд Небојша Стефановић обишао је насеља Бели Поток, Пиносава, Кумодраж село и Рипањ на Вождовцу, где је грађанима поручио да је у претходне четири године урађено много пројеката у подавалском делу, али да људима треба више и да је увек корисно чути њихове предлоге.

Стефановић је истакао да у овај део Вождовца није улагано 50 година, да од претходника није наслеђен ниједан пројекат и да је требало време да се они ураде од почетка, и додао је да је за ово време Српска напредна странка урадила много.

“Радимо на више пројеката и ту се види заједништво општине, града и државе. Нећемо да обећавамо нешто што не можемо да испунимо. Оно што обећамо, то ће и бити. Да видимо шта можемо заједно да урадимо. Реч мора нешто да вреди, да могу да погледам људе у очи. Захваљујући нашем председнику имамо новац за нове аутобуске линије, за водовод и канализацију”, рекао је Стефановић.

Подсетио је суграђане да је за четири године на Вождовцу запослено преко 3000 људи,  али да је улагано и у инфраструктуру. У том смислу, истакао је да је асфалтирана улица Васе Чарапића у дужини од 3 км у Белом Потоку, отворена нова школа „Војвода Степа“ и уведене две нове аутобуске линије у Кумодражу, асфалтирана је главна улица и реновирана и ограђена школа у Пиносави.

Такође, проширен је вртић и потпуно реконстриусана школа у Колонији, изграђена је нова здравствена станица Прњавор и уведено 80 км водоводне мреже у Рипњу.

“По највишим стандардима градимо вртиће, школе, паркове, једнаким у Кумодражу, као што радимо у центру града или на Новом Београду или Земуну. Хоћемо да покажемо људима да једнако водимо рачуна о сваком делу града. За нас не постоје грађани другог реда. Свако мора да добије једнаку пажњу”, закључио је Стефановић и додао да се ради Дом здравља на Бањици, као и да се очекује и завршетак изградње колектора за канализацију у свим насељима подавалског дела.