Стефановић отворио просториjе Полициjске станице у Прешеву

NEBOJSA STEFANOVIC

Mинистар унутрашњих послова Небоjша Стефановић отворио jе нове просториjе Полициjске станице у Прешеву, коjе ће омогућити боље и квалитетниjе услове за рад, и истакао да Влада хоће да гради отврено и толерантно друштво и државу коjа штити своjе грађане.

Стефановић jе, како се наводи у саопштењу тог министарства, нагласио да jе дошао у Прешево како би, између осталог, показао спремност и вољу да увек ради са људима и да им помогне.

“Дошао сам овде да вам кажем да ћемо увек бити спремни да слушамо људе, да разговарамо са њима. Да ли ћемо да решимо многе проблеме и да ли ћемо бити спремни да радимо са људима? Aпсолутно хоћемo”, навео jе Стефановић.

Mинистар jе рекао да не прави разлику између Буjановца, Ваљева, Чачка, Новог Сада, Суботице или Београда, већ да га само интересуjе да ли можемо да обезбедимо да људи живе мирно и безбедно.

“Интересуjе ме да нема корумпираних ни Срба, ни Aлбанаца, ни било коjих других, jер то jе jеднака мука коjа нас све напада”, рекао jе Стефановић и подсетио да jе премиjер Aлександар Вучић покренуо широку акциjу реформи, али и широку акциjу привлачења инвеститора.

Стефановићу jе додељено признање за допринос у адаптациjи обjекта.

“Oво доживљавам као признање за рад свих оних људи у MУП-у и у локалноj самоуправи и свих добрих људи коjи су помогли да MУП, у годинама коjе су иза нас и годинама коjе су пред нама, напредуjе и чува безбедност свих грађана ове земље”, рекао jе Стефановић.

Уз захвалност свима коjи су помогли у адаптациjи зграде, Стефановић jе рекао да би волео да таква врста jединства и кохезиjе постоjи, да можемо увек да покажемо да наша земља jеднако води рачуна о свему, а да своjу полициjу негуjе и чува, да штити.

“Србиjа ће увек бити jеднака за све своjе грађане и могу да вам кажем да jе ова влада опредељена да води такву политику”, рекао jе Стефановић.

У разговору са начелницима Полициjске управе у Врању и Полициjске станице Прешево, министар jе напоменуо да треба већи акценат дати сарадњи са локалним становништвом, jер се тако гради међусобно поверење, а тиме постижу и бољи резултати у борби против корупциjе и криминала.

Извор: Танјуг