Стефановић: Победа Вучића је победа за будућност Србије

Члан Председништва Српске напредне странке др Небојша Стефановић и председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић обратили су се грађанима на заједничкој конвенцији у Ваљеву и поручили да је победа Александра Вучића победа за модерну, успешну и јаку Србију.

Они су позвали грађане да 2. априла изађу на гласање, да заокруже број испред Александра Вичића, јер једино тако Србија може да остане на правом путу, да се развија брже, боље и јаче.

Стефановић је истакао да 2. априла грађани не морају пуно да се питају за кога да гласају, јер је победа Александра Вучића, победа Србије. Нагласио је да је Александар Вучић кандидат свих грађана и да се једнако бори и брине о свима, макар они другачије мислили од њега, макар и не гласали за њега.

Указао је и на то да је Ваљево град који је “важан део мотора Србије”. “Влада предвођена Александром Вучићем омогућила је да овај град стане на ноге, повратила је “Крушик” који је од 2014. године запослио 1234 нова радника, отворила фабрику “Горење”, а повезивањем са Коридором 11, Ваљево ће имати и боље шансе за нове инвестиције,нова радна места и јачу економију”, истакао је Стефановић.

Он је закључио да грађани знају да избори 2. априла нису само избори за председника државе, већ су то избори за економију на здравим основама, избори за сигурну будућност свих грађана.

Дачић је истакао да је витални интерес Србије да победи политика која гарантује националне интересе, која је јака и пошована како и заслужује да буде.

Нагласио је да Српску напредну странку и Социјалистичку партију Србије уједињује интерес за Србију, уједињује човек који гарантује стабилност Србије и који ужива највеће поверење грађана, а то је Александар Вучић који ће Србију водити путем просперитета, а не деструкције као други.

Дачић је поручио да је глас за Вучића глас за Социјалистичку партију и позвао грађане да 2. априла изађу на изборе и гласају за будућност Србије.