Стефановић: Политичке санкциjе “за неке из СПС”

stefanovic-ditrman-velika2

Потпредседник СНС Небоjша Стефановић оценио jе данас да поjединци, међу коjима предњаче фунцкионери СПС, лицемерно желе да буду део владе а отворено раде против премиjера, због чега би требало да сносе политичке санкциjе.

“Jедино решење jе да ти људи сносе политичке санкциjе”, рекао jе Стефановић Танјугу.

Стефановић jе рекао да jе потпуно jасно да, док се jедни боре за просперитет и независност Србиjе и док се премиjер и влада посвећено баве оздрављењем српске економиjе, има неких коjи jедва дочекаjу да у први план гурну “разне пробисвете”, коjи су наjвулгарниjе и наjпримитивниjе ствари изговарали о премиjеру.

“Поjединци лицемерно желе да истовремено буду део Владе Србиjе, али и да отворено раде против премиjера Вучића. Нажалост у томе предњачи СПС и неки њихови функционери. Jедино решење jе да ти људи сносе политичке санкциjе”, истакао jе Стефановић.

Oн jе додао да такви поjединци у jедном дану одустаjу од политике штедње, jер jе то њима угодно и комфорно.

Стефановић ниjе прецизирао на коjе функционере СПС мисли, али се, наjвероватниjе, ради о потпредседнику СПС Бранку Ружићу, коjи jе на друштвеним мрежама обjавио фотографиjу са Игором Mикићем, коjи jе током преноса фудбалске утакмице Србиjа – Aлбаниjа узвикивао погрдне речи на рачун премиjера Aлександра Вучића.

Ружић jе, како преносе медиjи, на друштвеноj мрежи феjсбук обjавио фотографиjу из кафане са Mикићем, а испод ње написао:

“Mоjе прво упознавање са човеком, људином Игором Mикићем, родом из Пећи.. Диван човек, честит, поштен и, што jе мени наjважниjе, гробар од главе до пете”.

фотографиjа jе у међувремену уклоњена са феjсбук профила.

Mикић jе током преноса утакмице Србиjа-Aлбаниjа, коjа jе прекинута због убаченог дрона, два пута ушао у кадар, узвикуjући погрде на рачун премиjера и припадника геj популациjе.

Извор: Танјуг