Стефановић: Пронаћи починиоце пуцњаве код школе или смене

dsc_9922

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић разговарао је данас са начелником полиције у Новом Саду Милорадом Шушњићем поводом пуцњаве код Основне школе “Ðура Даничић” и поручио да очекује да се све околности брзо расветле и пронађу починиоци или ће у противном уследити смене у криминалистичкој полицији.

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Стефановић изјавио је Тањугу да је разговарао са Шушњићем који му је пренео да ће данашњи мафијашки обрачун на улицама Новог Сада имати апсолутни приоритет у раду и да се интензивно ради на расветљавању свих околности тог случаја.

Стефановић је навео да је у разговору са начелником новосадске полиције пренео да очекује да се све околности брзо расветле и пронађу починиоци или ће у противном уследити смене у криминалистичкој полицији.

Новосађанин Н.У (37) повређен је данас око 12.30 сати у пуцњави код Основне школе “Ðура Даничић” у Улици Душана Васиљева у Новом Саду.

“Лице је задобило две прострелне ране руке из ватреног оружја”, рекли су раније Тањугу у полицији.

У Хитној помоћи кажу да је та служба добила позив и да је екипа изашла на терен, али да је повређени већ био превезен приватним аутомобилом у Ургентни центар КЦ Војводине.

У КЦ Војводине речено је Тањугу да је Н.У из Новог Сада примљен у Ургентни центар са тешким телесним повредама.

“Стање пацијента је стабилно и задржан је на даљем лечењу у клиничком центру”, речено је у тој установи.

 

Извор: Танјуг