Стефановић: Све смо радили транспарентно и дали све податке

Функционер СНС Небојша Стефановић изјавио је данас да је та странка предала све податке о финансирању кампање за изборе 2012. године као и да је сваки динар потрошен транспарентно и са рачуна странке.

Како наводи Н1, говорећи о захтеву за покретање прекршајног поступка против СНС због недостављања података о анагажовању румунских маркетиншких компанија Мајоритас и Кондимент током кампање за изборе 2012. године, Стефановић је за ту ТВ рекао да није сигуран да ли постоји званична сарадња између СНС-а и тих компанија и додао да није чуо за те фирме конкретно.

“СНС је, као и увек, пријавила све оно што је био предмет нашег деловања у кампањама, све оно што смо потрошили, сваки динар врло транспарентно и за разлику од многих других у кампањама, ми смо сваки динар потрошили са рачуна наше странке, показали изворе финансирања и највећи део је дошао од броја посланика који СНС има”, рекао је Стефановић.

Истиче да је странка предала све податке, али да су спремни да “уђу у разговоре” са свима који мисле да треба још неки додатни податак како би се, како је навео, утврдило у чему је неспоразум, преноси Н1.

“Што се нас тиче, све смо радили транспарентно, све смо радили јавно, све показали”, нагласио је он.

Помоћница директора Агенције за борбу против корупције Катарина Дакић изјавила је јуче да је то тело поднело захтев за покретање прекршајног поступка против СНС због недостављања података о анагажовању маркетиншких компанија.

Извор: Танјуг