Стефановић се захвалио свим припадницима МУП-а на преданом раду

2 slika

Министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић захвалио је данас свим припадницима Министарства на ефикасном и преданом раду у претходних годину дана и истакао да ће приоритет полиције у наредном периоду бити повећање безбедности грађана.
„Резултате смо већ представили и статистика јасно говори о нашем раду. Желим припадницима МУП-а да захвалим на професионализму и преданом раду током ових годину дана, а посебно у решавању тешких случајева стравичног убиства Тијане Јурић и Иване Подрашић, случаја „Кантримен“, отмице мале Маше….“, рекао је Стефановић.
Стефановић је указао да Министарство спроводи реформу полиције која ће увести каријерно напредовање, ојачати Сектор унутрашње контроле и захвајујући којима ће само резултат бити мерило рада.
„Моја жеља је да кроз реформу, полиција буде ефикаснија, да се избегну било какве сумње јавности у корупцију унутaр полиције и било какве злоупотребе“, нагласио је министар.
Он је указао да ће Министарство у наредном периоду, у складу са економском могућностима, радити на побољшању материјалног положаја припадника Министарства унутрашњих послова.

 

Извор: Министарство унутрашњих послова
http://admiralavtomaty.com/