Стефановић се прикључио акциjи чишћења на Бежаниjи

S

Велика пролећна акциjа чишћења Београда настављена jе данас на Бежаниjскоj коси, одакле jе министар унутрашњих послова Небоjша Стефановић позвао грађане да чуваjу животну средину и да jе не загађуjу.
У данашњоj акциjи су учествовали и градски менаџер Горан Весић, шеф одборничке групе СНС Aлександар Jовичић, помоћник градоначелника Борко Mилосављевић, чланови Градског већа, директори градских jавних и комуналних предузећа, градски секретари…
Истичући подршку акциjи, Стефановић jе рекао да се отпад не ствара сам од себе, због чега jе апеловао на грађане да размишљаjу о граду у коjем живе и о животноj средини коjа окружуjе њих и њихову децу.
Припадници MУП-а ће се, додао jе, такође укључити у акциjу и ангажовати у сређивању простора око полициjских станица и управа. “Волео бих да позовем све људе у Београду да се укључе у акциjу… За 20 минута привремена депониjа коjа jе овде била, постала jе нормално уређен паркинг, а ако у свуда за уређење посветимо само 20 минута, бар ми коjи ту живимо, мислим да Београд и Србиjа могу да изгледаjу другачиjе”, рекао jе Стефановић.

 

Извор: Танјуг