Стефановић: Србија ће наставити инвестирање пољопривреде

IMG_2670

Потпредседник  Главног одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић, посетио је породицу Миливоја Стевановића у Дудовици у општини Лазаревац и обишао његово породично домаћинство. Стефановић је после обиласка газдинства поручио Стевановићу и окупљеним мештанима да ће Србија наставити и даље да инвестира у пољопривреду и да ће из године у годину те инвестиције бити све веће. Стефановић је подсетио да је до сада издвојено 1,7 милиона евра за развој малих и средњих предузећа и да ће и у наредном периоду држава нудити још више подстицаја што у предходних 10 година није био случај, јер је тај сегмент био занемарен.

„Наш задатак је да идемо од човека до човека, да посетимо све фарме у Србији како би што већи број фарми заживео. Држава ће разговарати са највећим светским произвођачима као што је Тениз како би се у Србији више производило, а мање увозило”, рекао је Стефановић.

Стефановић је потом обишао центар Лазаревца и Велике Црљене одакле је многобројним мештанима, који су се окупили, поручио да не постоји други човек осим Александра Вучића који води Србију у светлу будућност и који је гарант стабилности земље. „Српска напредна странка бори се за смањење сиромаштва, против корупције и у србији сада полиција и тужилаштво раде заједно држећи се закона и без компромиса”,навео је Стефановић.
IMG_2734

У Србији је приоритет отварање нових радних места јер се кроз то обезбеђују плате, пензије и Српска напредна странка подједнако води рачуна о развоју свих општина на територији Београда, али и читаве Србије. Стефановић се посебно захвалио пензионерима који су изнели највећи терет реформи, подсетио на значајна инвестициона улагања у протекле 2 године и бољу економску слику Србије и завидан међународни углед.

“Да бисмо све ово наставили неопходно је да сви изађемо 24. априла на изборе и гласамо за листу Александар Вучић – Србија побеђује и на републичком и на локалном нивоу јер само уједињена Србија побеђује”, закључио је Стефановић.