Стефановић: Србија ће остати стабилна, сигурна, безбедна земља за све грађан

zandar-02-velika

Министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић, поручио је данас, након најновијих терористичких претњи, да ће Србија остати стабилна, сигурна, безбедна земља за све грађане, као и за све оне који у њу дођу и да ће српска полиција наставити да буде најсигурнији бедем заштите свих грађана наше земље.

„Важно је да грађани Србије знају да Жандармерија и полиција раде свој посао максимално добро. Трудимо се да грађани Србије не осете било какво узнемиравање или угроженост“, рекао је министар након обиласка Команде Жандармерије.

После састанка са командантом Гораном Драговићем, коме је присуствовао и в.д. директора полиције Владимир Ребић и старешине Жандармерије, министар је изјавио да су разговарали о безбедносним аспектима и изазовима који очекују Републику Србију у наредном периоду.

„Жандармерија је једна од јединица које су кичма безбедности Републике Србије. Видим да су максимално посвећени послу. Наш интерес је да повећамо обученост и опремљеност Жандармерије и полиције како би одговорили на све што нас чека у будућности“, рекао је министар Стефановић.

Извор: Министарство унутрашњих послова