Стефановић: Још један политички напад на Владу Србије и град Београд

Nebojsa sredjena (1)

Жалосно је што данас неки дижу глас против пројекта „Београд на води“ и критикују један од најлепших и најбољих пројеката који је Београд могао да добије. Пројекат који ће развити привреду Београда, али и привреду целе Србије, и омогућити нашој престоници да постане водећа туристичка атракција у овом делу Европе.

Жао ми је што докони и злонамерни људи налазе времена, очигледно из политичких разлога, да критикују овај пројекат и пишу десетине памфлета, саопштења и страница против „Београда на води“. Зашто то нису чинили када је Савски амфитеатар био прекривен ђубретом, када су на сваком кораку биле уџерице и олупине бродова? Не разумем, а верујем да не разуме ниједан Београђанин који воли свој град, због чега се неко толико труди да овај део Београда остане ругло.

Очигледно је да је овде реч само о још једном политичком нападу на Владу Србије и на град Београд. Али, грађани знају да се ова Влада труди да пронађе најбоља решења и нове начине да Србија иде напред, да се покрене привреда, како би људи имали више посла и како би Београд постао лепше место за све његове становнике.

 

Небојша Стефановић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА