Стефановић: Циљ противкандидата да скину главу Вучићу

Сада је потпуно јасно да између оних који покушавају да изазову хаос – Саше Јанковића, Саше Радуловића, Вука Јеремића и Бошка Обрадовића нема никакве разлике, да немају никакав програм, ни политику, већ да износе само неистине и да је очигледно да је овде у питању само једна ствар – како да скину главу Александру Вучићу.

Питам их по чијем налогу покушавају да направе хаос у Србији?

Просто је невероватно да о урушавању институција говоре досовски кандидати Вук Јеремић и Саша Јанковић, за време чије владавине су институције сравњене до темеља. Поготово је лицемерно да о институцији парламента говоре они чије су странке, док су биле на власти, избацивале и кажњавале посланике који чак нису ни били присутни на седницама, у време чије владавине се гласало из Бодрума и Солуна, они који су доносили, најчешће ноћу, законе који су омогућили бесомучну пљачку народне имовине, богаћење тајкуна и пропаст многих предузећа у нашој земљи.

Исти ти сада заборављају да подсете да парламент, рецимо, није радио због избора од краја маја до средине јула 2004. године или од 29. децембра 2007. до 15. фебруара 2008. године.

О политикантском понашању Саше Јанковића, као Заштитника грађана, и катастрофалном деловању Вука Јеремића, током мандата министра спољних послова, бесмислено је посебно говорити, јер су грађани свесни колику штету им је нанело њихово политичко деловање.

 Очигледно је намера досовских кандидата Јеремића и Јанковића да непостојање било каквог програма замене деструкцијом наше земље, пошто је очигледно да ни за шта друго нису способни. Таква мржња према сопственој земљи само наноси штету нашој економији, стабилности и напретку и даје јасну слику како би се оба досовска кандидата понашала када би се, који случајем, нашла на власти.

Зато је важно да грађани Србије изађу на предстојеће изборе и омогуће наставак реформи и јачање Србије, односно да спрече долазак на власт оних који су разарали нашу државу и друштво.

Небојша Стефановић,

члан Председништва Српске напредне странке