Навигација

Срећна Нова година, чувајмо једни друге

  • 31.12.2020
Nebojsa Stefanovic

Извор: Printscreen

Поштовани грађани Србије, и ове године били смо ту једни за друге. Трудили смо се да превазиђемо сваки изазов и показали колико је важно заједништво и солидарност. Година за нама била је важна лекција за све. Србија је снагом својих људи, јединством и борбеношћу, показала да и те како уме да се бори са сваким проблемом. Не признајемо пораз ни пред ким и ни пред чим, јер имамо снаге да се држимо заједно.

Војска Србије и ове године била је ту за свој народ увек када му је била потребна. Брига о мирном сну сваког детета и безбедности свих наших грађана је једини задатак војске.

Њихова херојска дела у борби против корона вируса, остаће на част и понос генерацијама које долазе. Војни лекари и медицинско особље показали су нам колико су неустрашиви у борби за људске животе. Суперхероји нашег доба, храбри људи у белом, били су светло на крају тунела. Показали су да су увек ту да брину о нашем здрављу и мало је рећи хвала за све што чине за нас.

Наша земља је уз огромну помоћ и подршку председника Србије Александра Вучића, успела да одржи мир, стабилност и економски напредак.

Упркос свим недаћама, показали смо снагу државе која брине о својим грађанима. Нека нам Нова година донесе, пре свега, добро здравље. Нека нам врати загрљаје, широк осмех и безбрижна породична окупљања. Чувајмо једни друге.


Желим вам срећну Нову годину!


Министар одбране др Небојша Стефановић