Навигација

Хвала народним посланицима на подршци новом Закону о безбедности саобраћаја које је предложило Министарство унутрашњих послова

  • 14.03.2018
nebojsa stefanovic

Желим да се захвалим народним посланицима на озбиљном раду и подршци новом Закону о безбедности саобраћаја, који је веома важан и доноси пуно тога доброг. Надам се да ћемо и овим, као и претходним Законом, допринети да многи животи буду спашени.

Статистика је сваке године све боља, али то није довољно. Сваки изгубљени живот је трагедија. Зато настављамо да радимо на превенцији, пре свега кроз наш програм “Основи безбедности деце”, којим нашу децу у четвртом и шестом разреду, а од следеће школске године и у првом, у целој Србији, учимо о свим опасностима и ризицима, између осталог и у саобраћају.

Важно је да наша деца, као и сви наши грађани, схвате да појас треба везати да би спасили свој и нечији живот, а не да би се избегло плаћање казне. Важно нам је да сви заједно радимо на томе да подигнемо свест о овом проблему и тиме спасимо људске животе. Хвала на подршци свему што Министарство унутрашњих послова ради, и позивам вас да се у све те активности укључите и подржите их.