Навигација

Хвала на подршци свему што МУП ради

Желим да се захвалим народним посланицима на озбиљном раду и подршци новом Закону о безбедности саобраћаја, који је веома важан и доноси пуно тога доброг. Надам се да ћемо и овим, као и претходним Законом, допринети да многи животи буду спашени.

У Београду ће бити подигнуто прво спомен-обележје палим полицајцима

По први пут у историји Министарства унутрашњих послова, у Београду ће бити подигнуто спомен-обележје у знак сећања на полицијске службенике и друге припаднике МУП-а, који су дали своје животе бранећи Србију, њену сигурност, безбедност и слободу. Желео сам да им се, макар на овај начин, одужимо за све што су дали за сигурност и безбедност Србије. 

Видео надзор за већу безбедност

У претходном периоду уведен је умрежени видео надзор у неколико општина у Београду, при чему уз помоћ мониторинг центара који се налазе у полицијским станицама, можемо правовремено да реагујемо на свако угрожавање безбедности наше деце и суграђана. 

Чинимо све да заштитимо децу!

Трудићемо се да наставимо са добрим резултатима и уложићемо све капацитете да нам деца буду безбедна, како у школи, тако и на путу од школе до куће, и да имају безбедно и безбрижно детињство.