Стефановић: “СНС има конкретан план за јачање економије”

Nebojsa Stefanovic

Председник Народне скупштине, Небојша Стефановић, данас је у Крагујевцу изјавио да СНС има конкретану визију и план како да се економија наше земље ојача, како да се створе нова радна места и да Србија буде поштенија, успешнија и ефикаснија.

На конференцији за новинаре, Небојша Стефановић је поручио политичким противницима: “да се врате у зимски сан, у друговању са тајкунима”.

Он додаје да је његова странка спремна и да има жељу да на себе преузме одговорност у борби за нова радна места, а младима је поручио да потпомогну напредак своје земље својим знањем и да не одлазе из Србије.

“Када слушам политичке противнике, као да су дошли из бајке о успаваној лепотици и после десет, дванаест година се пробудили и ођедном шватили да нису одговорни за време које су провели у власти, кад су тајкуни преузели економију земље, што је корупција синоним за Србију, што народ живи тешко, а држава има велике проблеме”, поручује Стефановић.

Такође истиче да његова странка жели да донесе конкретне пројекте, економски развој и подстицаје, као и запошљавање младих људи које ће допринети “драматичном напретку и економским реформама.”

“То је наш задатак и нећемо правити никакве компромисе у борби против корупције и криминала”, наглашава Стефановић и додаје да ће Српска напредна странка, са Александром Вучићем на челу, уложити велику енергију у стварање радних места, као што је велика енергију уложена у борбу са корупцијом.

Стефановић додаје да ће његова странка уложити велику енергију у стварање свести код становништва да сви заједно морамо више да радимо.

Стефановић је био у посети фабрици “Застава оружје”, а провео је време и у разговору са становништвом других општина у Шумадији.