Стефановић: Вратићемо поверење у полицију

Nebojsa

 

 

 

 

 

 

Председник Народне скупштине Републике Србије Небојша Стефановић изразио је наду да ће српска полиција показати да нема повлашћених, да нема пристрасности у истрагама,као и да ће брзим и одлучним решавањем проблема из области криминала,стећи поверење грађана.

„Надамо се да ће пут против корупције и криминала који је Србија започела, као и нулта толеранција, бити награђен поверењем грађана и учинити  да Србија буде поносна на своју полицију”, поручио је председник Скупштине Небојша Стефановић.

Председник Народне скупштине Републике Србије Небојша Стефановић отварајући шесте спортске игре радника Министарства унутрашњих послова на Златибору, нагласио је да ће Народна скупштина и сви народни посланици кроз пружање законског оквира и кроз максималну сарадњу кроз скупштинске одборе, пружити потребну подршку српској полицији да професионално и непристрасно обавља своју дужност.

Председник синдиката српске полиције Видо Глишовић уручио је председнику Народне скупштине Небојши Стефановићу златну плакету са ловоровим венцем синдиката полиције у знак подршке синдикату полиције и Полицијади.