Навигација

Стефановић и Фратини сагласни да је у оквиру Поглавља 24 остварен значајан напредак

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са Франком Фратинијем о напретку Републике Србије у области европских интеграција.

Изложба „Одбрана 78“ подсећа на храброст полицајаца и војника који су се борили да сачувају Србију

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, приликом обиласка изложбе посвећене обележавању 20 година од НАТО агресије, да је реч о изузетно вредној изложбеној поставци, која нас подсећа на храброст полицајаца, војника и свих грађана који су се заједнички борили да сачувају своју земљу. 

Садашња власт гледа 20 до 30 година унапред

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић оценио је данас да је председник Александар Вучић на скупу „Будућност Србије“ у петак у Београду показао да садашња власт не размишља један или два дана унапред, већ да гледа двадесет до тридесет година унапред.

"Полиција у заједници" 3, 4. и 5. маја у центру Београда

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић најавио је данас да ће 3, 4. и 5. маја исред Дома Народне скупштине, Скупштине града Београда и у Пионирском парку бити одржана манифестација "Полиција у заједници".

Без иједног инцидента на митингу

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да на јучерашњем скупу „Будућност Србије“ у Београду којем је присуствовало око 150.000 људи, није забележен ниједан, ни најмањи инцидент.

Више од 120.000 људи долази у Београд на митинг

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да ће за сат, сат и по, бити познате прве прецизне процене о броју људи на митингу испред Дома Народне скупштине у Београду, у оквиру кампање „Будућност Србије“, а да сигурно у Београд долази више од 120.000 људи.

Полиција истражује шверц кокаина са обале Црног мора

Полиција истражује да ли кланови који делују у Србији имају некакве везе са више од тоне кокаина који је пронађен на обали Црног мора, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић. 

Улажемо у ватрогасно-спасилачке јединице

„Циљ нам је да кроз обуке, тренинге, подмлађивање састава, набавку добре опреме и технике, али и редовне и интервентне униформе, учинимо да ватрогасци буду боље заштићени и оспособљени да у тешким и сложеним ванредним ситуацијама заштите људе и имовину“.