Навигација

Наставићемо да унапређујемо рад водича службених паса

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је припаднике полиције који се тренутно налазе на шестомесечној обуци за будуће водиче службених паса.

Потписан Споразум о сарадњи на успостављању и развоју Националног криминалистичко-обавештајног система

Споразум о сарадњи на успостављању и развоју Националног криминалистичко-обавештајног система који ће омогућити електронску размену података између свих надлежних институција у циљу ефикасније борбе против организованог криминала, потписан је данас у Београду. 

Три јака аргумента да Косово не уђе у Интерпол

На предстојећој Генералној скупштини Интерпола, на којој ће се четврти пут наћи захтев Приштине за пријем у чланство те светске полицијске организације, три кључна аргумента Београда биће да би таква одлука била кршење међународног права, Статута самог Интерпола и да би се отворила врата политичким злоупотребама.

Откривање тоне и по марихуане једна је од највећих заплена у последњих десетак година

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић рекао је, поводом откривања тоне и по марихуане на Граничном прелазу Градина, да је реч о једној од највећих заплена коју је српска полиција имала у последњих десетак година.

Један од приоритета у наредном периоду биће и подмлађивање полицијског кадра

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са полицијским службеницима Полицијске станице Бољевац о оствареним резултатима, актуелним проблемима са којима се суочавају у раду, али и о мерама које је потребно предузети како би њихов рад био још ефикаснији.

Држава није заборавила ни једну општину у Србији

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас у Сокобањи да држава није заборавила ни једну општину у Србији и да ће наставити да инвестира у инфраструктурне пројекте и безбедност. 

Држава ће наставити да инвестира у исток Србије

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас у Књажевцу да ће држава наставити да инвестира у исток Србије и да данас, захваљујући добрим економским основама, може да улаже у инфраструктурне пројекте и бори се за бољи животни стандард грађана.

Полицајци могу да очекују ново повећање плата већ у децембру

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић најавио је данас, приликом обиласка Полицијске управе у Зајечару, да полицајци могу да очекују ново повећање плата већ у децембру.