Навигација

Нећемо толерисати паљење растиња поред ауто-пута

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је, поводом саобраћајне незгоде на ауто-путу код Баточине, да очекује од припадника полиције да што пре пронађу особу која је одговорна за паљење ниског растиња поред ауто-пута, што је највероватније узрок тешког ланчаног судара у коме је, нажалост, једна особа изгубила живот. 

Стефановић је Мандолинија упознао са аргументима РС против захтева тзв. "Косово" за пријем у чланство у ИНТЕРПОЛ

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Републике Француске Фредериком Мондолонијем о досадашњој сарадњи полиција двеју земаља.

МУП остварује сарадњу са свим институцијама Руске Федерације у области безбедности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и генерални тужилац Руске Федерације Јуриј Чајка разговарали су данас у Београду и констатовали да је сарадња двеју пријатељских земаља на високом нивoу.

Сарадња српске и руске полиције на изузетном нивоу

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Руске Федерације Александром Чепурином о досадашњој сарадњи у области унутрашњих послова и о наставку исте.

Стефановић и Бјорнстад о будућој пројектној сарадњи

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Краљевине Норвешке Арне Санес Бјорнстадом о будућој пројектној сарадњи у области унутрашњих послова.

Актуелна власт, за разлику од претходне, не прави разлику међу жртвама

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да се од почетка године у Београду догодило 17 убистава са елементима организованог криминала и да је осам случајева до сада разрешено.

Србија инсистира на томе да се открију убице и организатори убиства Оливера Ивановића

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да Србија инсистира на томе да се открију убице и организатори убиства Оливера Ивановића, а да смо, како је рекао, очигледно ми једини заинетерсовани да се до истине дође, јер Еулекс, КФОР и КПС не размењују податке са српским тужилаштвом.

Стефановић и Швед потписали су Споразум о сарадњи у области форензичке делатности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и председник Државног комитета за судско вештачење Републике Белорусије Андреј Швед потписали су данас у Београду Споразум о сарадњи у области форензичке делатности.