Навигација

Заједничким радом српске и словеначке полиције осигураћемо безбедност наших грађана и спречити ирегуларне миграције

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и министар унутрашњих послова Републике Словеније Боштјан Поклукар обишли су данас, на Граничном прелазу Прешево, припаднике српске и словеначке полиције.

Борба против наркотрафикинга и нарко-дилера један је од најзначајнијих приоритета МУП-а

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић похвалио је данас припаднике београдске криминалистичке полиције, који су синоћ запленили 13 килограма амфетамина.

Полиције Србије и Словеније интензивираће сарадњу у борби против организованог криминала и ирегуларних миграција

Потпредседник Владе Републике Србије и министaр унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са министром унутрашњих послова Републике Словеније Боштјаном Поклукаром о наставку сарадње полицијa двeју земаља у борби против организованог криминала и ирегуларних миграција.

Посета премијера Русије пружа могућност да се размотре стратешки односи Београда и Москве

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас за руску агенцију Тас да посета премијера Русије Дмитрија Медведева пружа могућност да се размотре стратешки односи Београда и Москве.

Хвала Анголи на подршци Србији у борби против захтева тзв. „Косова“ за чланство у Интерполу

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се, током 88. Генералне скупштине Интерпола која се одржава у Сантјагу у Чилеу, са министром унутрашњих послова Републике Анголе Еуженијом Лаборињом. 

Победом Републике Србије и међународног права сачуван углед Интерпола

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је у Чилеу, где је у току 88. Генерална скупштина Интерпола, са шефовима делегација Краљевине Шпаније и Републике Молдавије.

Србија и Кипар ће имати заједнички став и током следеће Генералне скупштине

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се, током 88. Генералне скупштине Интерпола која се одржава у Сантјагу у Чилеу, са директором кипарске полиције Кипросом Михаелидесом.

Хвала Белорусији на принципијелној пордшци суверенитета Републике Србије

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се у Чилеу са Јуријем Карајевим, министром унутрашњих послова Републике Белорусије, са којим је разговарао о повлачењу апликације такозваног Косова за пријем у Интерпол.