Навигација

Велика је привилегија радити са вама

 „Српски војник је непоколебљив, неустрашив, частан и посебан на тако много начина, јер га у његовим биткама води његово велико срце. Оно искрено куца за нашу једину отаџбину и нема тешкоће и изазова са којим се неће ухватити у коштац. Имао сам велику привилегију да заједно радимо у претходне две године и да заједно служимо нашој Србији.

Министар Стефановић положио венац на Споменик незнаном јунаку поводом Дана ослобођења Београда

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић положио је данас венац на Споменик незнаном јунаку на Авали поводом Дана ослобођења Београда у Другом светском рату.

Наша борба за опстанак, очување и будућност Србије мора бити непоколебљива

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас обележавању Дана Школе националне одбране „Војвода Радомир Путник”. Он је том приликом истакао да мудрост, храброст, стратегија и истрајност које су одликовале Радомира Путника морају бити узор нашим официрима, као и да наша борба за опстанак, очување и будућност Србије мора бити баш као његова – непоколебљива.   

Председник Вучић највећа препрека независном и етнички чистом Косову и Метохији

„Седница Савета безбедности Уједињених нација посвећена стању на Косову и Метохији још једном је претворена у позорницу за најбруталније лажи на рачун Србије и председника Александра Вучића, захваљујући представници такозване владе у Приштини која је по обичају њених претходника тешко злоупотребила право да говори пред овим телом УН.

Министар Стефановић обишао штанд Министарства одбране и Војске Србије на „Белфису 2022“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас штанд Министарства одбране и Војске Србије на Сајму фитнеса и здравља „Белфис 2022“. Он је том приликом истакао да први пут учествујемо на овој манифестацији у циљу промоције војног позива међу младима и подсетио да је управо војник симбол одличне физичке кондиције.

Министар Стефановић отворио 10. Међународну конференцију из области одбрамбених технологија “Отех 2022“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић отворио је данас на Војнотехничком институту јубиларну 10. Међународну конференцију из области одбрамбених технологија “Отех 2022“. Он је овом приликом истакао да је током претходне две године у наоружање Војске Србије уведено укупно 61 средство наоружања и војне опреме из домаћег развоја.

Састанак министра Стефановића са директором румунске Војнообавештајне управе

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са директором Војнообавештајне управе Министарства националне одбране Републике Румуније генерал-мајором Габријел Ангелом.

Обележен Национални дан Краљевине Шпаније

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас пријему у Београду којим је обележен Национални дан Краљевине Шпаније. Амбасадор Шпаније у Србији Раул Бартоломе Молина, поручио је овом приликом да су Шпанија и Србија пријатељске земље и да је ова година била веома значајна у развоју пријатељства двеју земаља.