Навигација

Један од кључних задатака јесте приближавање рада полиције грађанима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас на Калемегдану, у оквиру обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције, тактичко-технички збор на коме су полицијски службеници приказали своје вештине, опрему и возила и дружили се са грађанима.

Обележена слава Министарства

Поводом Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције, потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић положио је данас у Београду венац на спомен-обележје у знак сећања на припаднике Министарства унутрашњих послова који су изгубили животе на дужности.

Стефановић уручио решења о унапређењу и плакете у знак захвалности за допринос раду МУП-а

„Желели смо да и на овај симболичан начин, уочи Дана МУП-а, укажемо поштовање људима који су, не само у протеклој години, већ и у претходном периоду, пуно учинили кроз сарадњу са нашим Министарством на подизању нивоа безбедности у нашој земљи."

Економска сарадња Србије и Српске веома добра

„Наши приоритети морају бити мир, стабилност, очување српског националног идентитета, културе и језика.“

СзС сваки дан позива на насиље

„Не прође ни један једини дан да неко из опозиционог Савеза за Србију (СзС) не позива на насиље и због тога је социолог Јово Бакић саслушан у полицији“, изјавио је данас министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић.

МУП испуњава препоруке „GRETA“ у области борбе против трговине људима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са шефом Kанцеларије Савета Европе у Београду Тобиасом Флесенкемпером о наставку сарадње у области борбе против трговине људима и спречавања тортуре.

Нема будућности у сукобима

Потпредседник српске Владе и министар унутрашњих послова, Небојша Стефановић, изјавио је да нико не може да га увери да међународна заједница нема утицај и да не може да натера Приштину да укине сто одсто увећане таксе на призводе из централне Србије, те поручио да сукоби не воде бољој будућности народа.

Задовољан сам досадашњим радом и резултатима полиције

„Дан полиције биће обележен у недељу, 16. јуна, манифестацијама и свечаном академијом у Центру „Сава“ у Београду“, најавио је данас министар полиције Небојша Стефановић, истакавши да је задовољан досадашњим радом и резултатима полиције.