Навигација

У суботу ћемо показати сву моћ Војске Србије

Стабилност и мир циљ су којем Србија тежи, као и то да буде гарант стабилности на целокупној својој територији и у читавом региону, рекао је данас министар одбране др Небојша Стефановић и нагласио да ће та спремност Србије моћи да се види и у суботу током Здружене тактичке вежбе "Одговор 2021".

Думановићеве тврдње за НИН су сумануте

Министар одбране др Небојша Стефановић оценио је данас као потпуно бесмислене и сумануте тврдње да му је председник Србије наметнуо Дијану Хркаловић за државног секретара, како то за НИН тврди некадашњи припадник Одељења за тајно праћење МУП-а Милан Думановић.

Министар Стефановић на ВМЦ Карабурма: Годину дана борбе за најтеже ковид пацијенте

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас лекаре и медицинско особље војне болнице Карабурма, који већ више од годину дана у континуитету лече ковид пацијенте са најтежим симптомима.

Невероватно је лицемерно да Тадић и његова странка говоре о Војсци

„Невероватно је лицемерно када Борис Тадић и његова странка говоре било шта о Војсци Србије, њеном опремању и њеној будућности. У време када је Тадић био председник Србије и одлучивао о војсци постајала је вишеструко мања, много слабија него што је била пре тога, а старешине које су се бориле за одбрану Србије и њену слободу, експресно су пензионисане, јер хероји нису били по вољи Тадићу и тадашњој власти.

Србија памти и слави своје хероје

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са породицом недавно преминулог пензионисаног припадника Војске Србије Златка Солунца, једног од учесника херојске битке на Кошарама која је почела на данашњи дан пре 22 године. Министар је поводом ове годишњице поручио да Србија памти и слави своје хероје.

Састанак министра Стефановића са министарком привреде Анђелком Атанасковић

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са министарком привреде Анђелком Атанасковић о реализацији досадашњих пројеката одбрамбене индустрије Србије и могућностима развоја даље сарадње у области повећања производних капацитета предузећа која чине ту групацију.

Министар Стефановић посетио Војнобезбедносну агенцију

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас седници проширеног колегијума директора Војнобезбедносне агенције.

Министар Стефановић обишао Музеј ваздухопловства

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас Музеј ваздухопловства у Београду и разговарао са руководством и запосленима о могућностима инфраструктурних улагања, као и начинима унапређења рада музеја како би изузетну збирку коју поседује видео што већи број посетилаца.