Навигација

Отворена нова Ватрогасно-спасилачка станица у Зајечару

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, приликом отварања нове Ватрогасно-спасилачке станице у Зајечару, да ће МУП наставити са улагањем и модернизацијом Сектора за ванредне ситуације.

Хоћемо да разговарамо са властима у Црној Гори да се спусте тензије

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је, после састанка који је синоћ сазвао председник Александар Вучић са људима задуженим за безбедност, да је најважније очувати мир и стабилност у региону. Најавио је да ће Вучић разговарати са црногорским председником Милом Ђукановићем о спуштању тензија.

МУП ће наставити са опремањем и модернизацијом свих организационих јединица

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, приликом примопредаје 121 возила за полицију и ватрогасце, да ће МУП наставити са опремањем и модернизацијом свих организационих јединица.

Твит Пешићеве класична претња

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је спорни твит Весне Пешић класична претња Александру Вучићу и да део јавности и опозиције у Србији грађанима шаље поруку да су такви позиви на насиље нормални у нашем друштву.

Циљ МУП-а је да склони дрогу са улица

Министар унутрашњих послова, Небојша Стефановић, изјавио је данас да је циљ тог министарства да дрогу склони са улица широм Србије и посебно истакао да крупни нарко дилери злоупотребљавају малолетнике и децу за уличну продају наркотика, јер су, како каже, схватили да се у домаћем судском систему блаже кажњавају.

Став Фајон базиран на политичкој пристрасности

Потпредседник владе и шеф Радне групе за унапређење изборних услова Небојша Стефановић изјавио је да му је жао што Тања Фајон изјаве о стању у Србији не базира на чињеницама и конкретним активностима које влада предузима, већ на сопственој политичкој пристрасности.

Стефановић разговарао са Инђеом о наставку сарадње Србије и Турске у области безбедности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са замеником министра унутрашњих послова Републике Турске Мухтеремом Инђеом о наставку сарадње двеју земаља у области безбедности.

Стефановић присуствовао примопредаји 18 возила и опреме које је Европска унија донирала Управи криминалистичке полиције МУП-а

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је данас примопредаји 18 возила и опреме које је Европска унија донирала Управи криминалистичке полиције МУП-а, укупне вредности милион евра.