Навигација

Нема ни трунке истине у Беливуковом исказу

У моменту када похапшени окорели криминалци на рачун председника Вучића лансирају гомилу бестидних лажи, поједини медији их узимају за озбиљно и без икаквог повода и доказа доводе мене у везу са тим убицама. Ако су већ исправно закључили да су напади Вељка Беливука на председника Вучића ноторна лаж једног убице суоченог са правдом, како могу да помисле да у његовом исказу има истине када је реч о мени? А нарочито, одакле им мотив да верују вођи криминалне банде када говори о било чему?

Министар Стефановић обишао радове на изградњи нове ковид болнице у Новом Саду

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је јутрос радове на изградњи нове ковид болнице у новосадском насељу Мишелук. Министар је изразио задовољство што се радови одвијају по плану и позвао и овом приликом све грађане да се вакцинишу.

Војска подржава обавезну вакцинацију

Министар одбране др Небојша Стефановић изјавио је данас да у систему војске подржавају обавезну вакцинацију против корона вируса, наводећи да у тим редовима постоји дисциплина и по том питању.

Оно што раде у Приштини никоме не доноси ништа добро

Приштинске власти не знају да воде привремене институције и њихови потези говоре да не желе ништа добро српском народу, поручио је данас министар одбране др Небојша Стефановић, истичући да српска страна, на челу са председником Александром Вучићем, има конкретне предлоге за бољи живот Срба и Албанаца.

Војска надокнади штету причињену током вежби

Министар одбране др Небојша Стефановић изјавио је данас да Војска Србије поправи све што уништи током вежби на било ком полигону, па и на војном полигону на Пештеру, и нагласио да вежбе које су одржане на Пештеру нису биле усмерене против Бошњака.

Војска Србије се бори и са све бољом привредом

Министар одбране др Небојша Стефановић изјавио је данас да Војску Србију напуштају људи због пензионисања, али и због све боље привреде где су лична примања већа од тренутно просечне војничке плате која износи 500 евра.

Само јака војска гарантује мир и безбедност

Министар одбране др Небојша Стефановић изјавио је данас да се наоружање за Војску Србије не купује како би се неко други угрозио, већ да би војска била јача јер када смо имали јаку војску, како је рекао, нисмо имали ратове и грађани су били безбедни.

Министар Стефановић присуствовао припремама 72. бригаде за специјалне операције за Mеђународнe војнe игре

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишли су данас припаднике Батаљона за специјалне операције „Грифони“ 72. бригаде за специјалне операције, који се на полигону „Орешац“ припремају за учешће на такмичењу „Снајперска граница", једну од дисциплина престижне манифестације Међународне војне игре.