Навигација

Министар Стефановић отворио "3. Билатерални атлетски митинг"

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић данас је свечано отворио „3. Билатерални атлетски митинг у дворани“, који је окупио кадете репрезентација војних академија Републике Србије и Руске Федерације. Министар Стефановић је, отварајући такмичење, истакао да су данас на терену младост Србије и Русије, које се пријатељски надмећу, али и настављају да јачају односе наше две војске и наше две земље.

Министар Стефановић обишао предузеће „Прва петолетка“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић посетио је данас предузеће "Прва петолетка - наменска" у Трстенику где је разговарао са руководством и запосленима и обишао производне хале предузећа. Он је том приликом истакао да је циљ наше земље да домаћа памет, наши институти и индустрија, могу сами да развијају и производе нова средства за нашу војску.

Министар Стефановић о нападима на председника Вучића и његову децу

„Монструозни и скандалозни напади на председника Вучића и његову децу се настављају, без трунке срама, а још мање истине. Удружени у својој мржњи према Александру Вучићу и његовој породици, у дану када њихов идол Драган Ђилас у страним медијима безочно лаже и свом снагом блати своју земљу, Крик наставља са срамном кампањом напада на председниковог сина Данила.

Министар Стефановић о Ђиласовим монструозним лажима о сопственој земљи

Поново је Драган Ђилас изговорио низ монструозних лажи о сопственој земљи. Начин на који је спреман да оцрни Србију, зарад сопствених интереса, овога пута у интервјуу за аустријски “Die Presse”, као и количину лицемерја у свему што је изговорио тешко је и коментарисати.

Министар Стефановић за "Косово онлајн": Наставак непријатељства према Србима и нова претња за регион

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић поводом сменe досадашњег команданта такозваних КБС Рахмана Раме и именовања Башкима Јашарија за његовог наследника, за "Косово онлајн" навео је да не очекује било каква кадровска решења које ће направити суштинску промену политике коју воде привремене приштинске институције.

Обележена стогодишњица од оснивања државне Ергеле „Карађорђево“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас заједно са председницом Владе Аном Брнабић свечаности поводом обележавања стогодишњице од оснивања државне Ергеле „Карађорђево“.

Министар Стефановић на састанку Радне групе за нормализацију ваздушног саобраћаја

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас састанку Радне групе за разматрање питања нормализације ваздушног саобраћаја изнад Балкана Владе Републике Србије, који је одржан у Дому Гарде на Топчидеру.

Заједничка вежба специјалних јединица Војске Србије и Оружаних снага САД

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас, заједно са начелником Генералштаба Војске Србије генералом Миланом Мојсиловићем и амбасадором САД Ентони Годфријем, завршном сегменту здружене обуке јединица за специјалне операције Војске Србије и Оружаних снага Сједињених Америчких Држава на полигону "Пескови" код Пожаревца.