Навигација

Очекујем да надлежно тужилаштво позове господина Јурића да пружи све информације о могућем учиниоцу тешког кривичног дела

Поводом информација које је господин Игор Јурић више пута изнео у јавности у претходним месецима и у којима тврди да поседује доказе да је над једним дететом у Србији почињено тешко кривично дело, створило се превише непотребних контроверзи.

Алексић манипулише грађанима Србије

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић позвао је данас потпредседника Народне странке и народног посланика Мирослава Алексића да престане да лаже и блати председника Србије Александра Вучића, његовог брата и професионалце из полиције и тужилаштва и истакао да ће судски процес показати истину о случају "Јовањица".

Стефановић разговарао са Тањом Фајон и Владимиром Билчиком о предстојећим изборима у Републици Србији

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са председавајућом Делегације Европског парламента за Србију Тањом Фајон и известиоцем ЕП Владимиром Билчиком о предстојећим изборима у Републици Србији.

Кинеска компанија ,,НУКТЕК'' донирала МУП-у заштитну опрему и уређаје

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је данас примопредаји заштитне опреме и уређаја, које је кинеска компанија „НУКТЕК“ донирала Министарству унутрашњих послова, и истакао да је ова донација само још једaн доказ челичног пријатељства Србије и Кине.

Тамара је својим гестом још једном потврдила да грађани увек могу да рачунају на своју полицију

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас, приликом посете Полицијској станици у Лозници, и са полицијском службеницом Тамаром Петровић и захвалио јој се на вредном и посвећеном раду током ванредног стања.

Реновирана зграда Полицијске станице Лозница

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас реновирану зграду Полицијске станице Лозница и поручио да ће Министарство наставити даља улагања у побољшање услова рада полицијских службеника, како би они били још ефикаснији.

Република Србија и њене институције неће бити ни слепе ни глуве на насиље над женама

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић рекао је данас, уочи националног Дана сећања на жене жртве насиља, да су у претходним годинама Република Србија и њене институције јасно показалe да неће бити ни слепе ни глуве на насиље над женама, али и да нам предстоји још много посла све док имамо и једну жену која изгуби живот у породичном насиљу.

Стефановић новчано наградио припаднике криминалистичке полиције Полицијске управе за град Београд

„Хоћу да похвалим одличан рад београдске полиције и људи који су показали да су изузетни професионалци, који штите безбедност грађана наше земље“.