Навигација

МУП континуирано улаже у подизање капацитета ватрогасно-спасилачких јединица и полиције

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је да Министарство унутрашњих послова континуирано улаже у подизање капацитета ватрогасно-спасилачких јединица и полиције о чему сведочи и данашња испорука шест ватрогасних камиона које је МУП набавио за Сектор за ванредне ситуације.

Стефановић и Ејвазов о унапређењу сарадње полиција Србије и Азербејџана

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се у Бакуу са министром унутрашњих послова Републике Азербејџан Вилајетом Ејвазовим, са којим је разговарао о унапређењу сарадње полиција две државе.

Стефановић у Бакуу са секретаром Савета Безбедности Републике Азербејџан Рамилом Усубовим

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се данас у Бакуу са секретаром Савета безбедности Републике Азербејџан Рамилом Усубовим, као и Хикметом Хајијевим, саветником председника Азербејџана.

Време није донело правду за жртве „Олује” и то ће остати исписано као срамотна страница у историји Европе

„Тешко је и замислити како се данас осећају породице убијених и несталих и сви прогнани Срби са својих вековних огњишта у хрватској војно-полицијској акцији „Олуја“. Како се осећају они који већ пуних 25 година оплакују своје најмилије или они који још увек ни не знају судбину својих најближих, као и сви они који су морали оставити све што су стицали и једва спасавајући живу главу бежати из својих домова у изгнанство. Нема утехе за њих, ништа њихове ране не може залечити.

Између Србије и Азербејџана постоји традиционално добро пријатељство

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Републике Азербејџан Елдаром Хасановим о досадашњој сарадњи две државе.

Обрадовић помешао Вучића са Јеремићем, Ђиласом

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да је лидер Покрета Двери Бошко Обрадовић данашњом изјавом да је Александар Вучић спреман да призна независност Kосова "очигледно помешао председника Србије са својим данашњим коалиционим партнерима".

Србија предузела бројне активности како би унапредила своје институционалне капацитете у борби против трговине људима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је, поводом Светског дана борбе против трговине људима, да целокупно друштво мора заједно и координирано радити на томе да спречимо да се овакав злочин уопште догоди, јер су када дође до њега последице сурове и несагледиве. 

Стефановић обишао полицајца који је тешко повређен током протеста испред Народне скупштине

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас Небојшу Апостоловића, полицајца који је тешко повређен током недавних протеста испред Народне скупштине.