Навигација

Лекари показали челичну дисциплину и издржљивост

Министар одбране Небојша Стефановић захвалио је данас лекарима који раде у војном, редовном здравству, али и у ковид систему истичући да су показали челичну дисциплину и снагу да помогну свим пацијентима.

Неопходна хитна реакција тужилаштва

Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да су претње које је Срђан Ного упутио председнику Александру Вучићу и његовој породици "бруталне" и да захтевају хитну и оштру реакцију надлежног тужилаштва.

Стефановић и Вилан о сарадњи две земље и борби са пандемијом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са новоименованим амбасадором Државе Израел у Београду Јахелом Виланом.

Стефановић са амбасадорком Кине Чен Бо

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадорком Народне Републике Кине у Београду Чен Бо.

Поносан сам што је једна дама постала прва жена пилот јуришног борбеног авиона у историји наше војске

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас првом самосталном лету на авиону "Орао" капетана Ане Перишић, прве жене пилота у историји наше војске на јуришном ваздухоплову, истичући да је веома поносан што је једна дама постала први пилот јуришног борбеног авиона и која у сваком тренутку може да буде једнако или успешнија од било ког мушкарца у обављању ових послова.

Стефановић са амбасадором Бугарске Влајковим

Потпредседник Владе и министар одбране Републике Србије др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором Републике Бугарске у Београду Радком Влајковим.

Односи Србије и Турске доприносе очувању мира

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором Републике Турске у Београду Танжу Билгичем.

Министар Стефановић обишао 72. бригаду за специјалне операције

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који је данас са начелником Генералштаба Војске Србије генералом Миланом Мојсиловићем обишао припаднике 72. бригаде за специјалне операције у касарни "Растко Немањић" у Панчеву, поручио је да нема већег поноса и части за једног војника него да служи у овако елитној јединици.