Навигација

Стефановић са представницима Удружења пензионисаних подофицира

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са представницима Удружења пензионисаних подофицира Србије.

Министар Стефановић уручио стипендије за 23 младих

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић уручио је данас уговоре о стипендијама Министарства одбране за 23 младих, који су испунили тражене услове конкурса за 2020/2021 годину, на свечаности у Великој ратној сали старог Генералштаба.

Честитка министра одбране поводом православне Нове године

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић честитао је православну Нову годину свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије, као и свим грађанима Србије, који славе, и пожелео им добро здравље, мир и благостање.

Стефановић са амбасадором Кипра о јачању сарадње

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором Републике Кипар Димитриосом Тефилактуом.

Састанак Стефановића са градоначелником Новог Сада Вучевићем

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем о пројекту изградње касарне „Мајурска ада“, који би подразумевао размену имовине између Града Новог Сада и Министарства одбране и Војске Србије. 

Стефановић са амбасадором Алжира Шебшубом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором Демократске Народне Републике Алжир у Србији Абделхамидом Шебшубом.

Стефановић и Алгувејли о јачању пријатељских односа и сарадње у области одбране

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором Арапске Републике Египат у Србији Амр Фати Мохамед Алгувејлијем.

Војска помаже становништву у поплављеним општинама

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас припаднике Војске Србије који су ангажовани на пружању помоћи угроженом становништву у отклањању последица поплава у Лесковцу, у насељима Бобиште и Богојевце и у селу Турековац, као и у Власотинцу и Житорађи.