Навигација

Припадници САЈ-а ће имати исто што и најбоље јединице у свету

Специјална антитерористичка јединца (САЈ) обележила је данас 40 година постојања, а потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је, током свечаности, да ће држава наставити да улаже у опремање те елитне полицијске јединице.

Без учешћа Србије нема решења за КиМ

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да се на седници Савета безбедности Уједињених нација видело да свет схвата да без учешћа институција Србије нема решења за КиМ.

Донација од Директората биће искоришћена на најбољи начин

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и директорка Директората цивилног ваздухопловства Мирјана Чизмаров потписали су данас у Београду уговор о донацији у износу од 50 милиона динара за набавку опреме у области трагања, заштите и спасавања. 

Док сам у МУП, борићу се за ред и мир

Министар полиције Небојша Стефановић изјавио је данас да ће се, док је на челу Министарства унутрашњих послова борити за ред и мир, јер грађани то очекују од полиције и за то је плаћају.

Испитаћемо случај возила без таблица у Лучанима

Министар унутрашњих послова изјавио је данас, поводом фотографија на којима се види да су у Лучанима била возила без регистарских таблица, да ће дати налог да се све испита и додао да је у вези са тим МУП добио само једну пријаву.

С Вучићем о оставци, јер има највећу подршку

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је после инцидента у полицијској станици у Лучанима о оставци разговарао са председником Србије Александром Вучићем, јер је он лидер СНС, странке која је добила највећу подршку на изборима и захваљујући чијој вољи је формирана влада у којој је министар. 

Наши људи у Лучанима били изложени линчу Обрадовићеве групе

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да су сви у полицијској станици у Лучанима у дану локалних избора у тој општини били изложени линчу групе људи која је упала у станицу.

Најоштрије осуђујем насиље и бахато понашање

"Најоштрије осуђујем насиље и бахато понашање и пружам пуну подршку свим колегама који се на частан начин боре за поштовање закона и кажњавање насилника."