Навигација

Министар Стефановић честитао Дан Војнообавештајне агенције

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић честитао је данас припадницима Војнообавештајне агенције (ВОА) 5. март - Дан агенције и поручио да је уверен да ће чувати Србију и ефикасно извршавати своје задатке, у складу са спољнополитичким и безбедносним приоритетима наше земље.

Стефановић са Норманом о питањима од стратешког значаја у области одбране

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са новоименованим амбасадором Канаде у Београду Џајлсом Норманом о питањима од стратешког значаја у области одбране, која доприносе иунапређењу укупних односа две земље.

Састанак министра Стефановића са министром унутрашњих послова Републике Српске Лукачем

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са министром унутрашњих послова Републике Српске Драганом Лукачем са којим је разговарао о наставку и даљем унапређењу сарадње министарстава.

Министар Стефановић на састанку са изасланицима одбране Србије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас редовним годишњим консултацијама изасланика одбране Републике Србије на којима је информисан о најзначајнијим процесима и појавама у државама пријема од утицаја на безбедност и интересе Србије.

Честитка министра Стефановића поводом Дана Војномедицинске академије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом 2. марта – Дана Војномедицинске академије честитку.

Министар Стефановић позвао младе да се пријаве на конкурс за војне школе

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић позвао је данас младе да се пријаве на конкурс за упис у војне школе који је отворен до 31. марта ове године и постану део одважног строја наше војске.

Министар Стефановић обишао војну ковид болницу Карабурма

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас војну болницу Карабурма у којој се лекари и медицинско особље и у овом тренутку брину и боре за здравље 84 пацијента са тешким симптомима ковид вируса.

Министар Стефановић присуствовао промоцији најмлађих резервних официра

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас свечаности поводом завршетка војно стручног оспособљавања слушалаца за резервне официре генерације „Септембар 2020” и њиховог промовисања у чин резервног потпоручника Војске Србије у касарни „Генерал Јован Мишковић“ у Београду.