Навигација

Памтимо и не заборављамо славну историју наше земље и славимо слободу коју су нам оставили наши преци

Част је бити са нашим ветеранима, преживелим борцима који су рекли не фашизму, сведоцима свих ужаса и страхота које је фашизам донео, и победницима над њим.

Никада не смемо да заборавимо све кћери и синове наше земље који су дали своје животе да би извојевали слободу

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је почасној паљби коју су данас на Калемегдану, поводом обележавања 9. маја – Дана победе над фашизмом, извршили гардисти Војске Србије.

Војска ће наставити да штити безбедност грађана

Министар одбране др Небојша Стефановић изјавио је вечерас поводом најава формирања хрватског војног кампа на Косову и Метохији да је посао Војске Србије да гради мир и чува регионалну стабилност, али да ће наставити да штити безбедност грађана Србије, као и слободу и независност наше земље.

Честитка министра Стефановића поводом Дана Гарде

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом 6. маја - Дана Гарде честитку.

Честитка министра Стефановића поводом Дана Војне штампарије "Београд"

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом 6. маја - Дана Војне штампарије „Београд“ честитку.

Унапређења и постављења на нове дужности

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић уручио је данас указе председника Републике Србије и врховног команданта Војске Србије Александра Вучића о унапређењима и постављењима на нове дужности официра Војске Србије на свечаности у Великој ратној Сали Старог Генералштаба.

Састанак министра Стефановића са амбасадором Мексика

Потпредседник Владе и министар одбране Републике Србије др Небојша Стефановић састао се данас са новоименованим амбасадором Сједињених Мексичких Држава у Београду Карлосом Феликсом.

Нова радна места у Војнотехничком институту за истраживаче

 Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић позвао је данас све заинтересоване да се пријаве на конкурс за пријем 44 лица у радни однос на неодређено време на Војнотехничком институту (ВТИ), прецизирајући да је највећи број радних места за истраживаче.