Стефановић: Сарадња полиције и тужилаштва Србије и Мађарске

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са генералним тужиоцем Мађарске Петером Полтом о сарадњи полиције и тужилаштва двеју земаља кроз рад у заједничким истражним тимовима у области борбе против ирегуларних миграција и кријумчарења људи.

Стефановић и Полт, као и републички јавни тужилац Загорка Доловац која је присуствовала састанку, сложили су се да овај вид сарадње буде проширен и на области борбе против тероризма и кријумчарења наркотика.

Министар Стефановић је посебно истакао значај заједничког рада тужилаштва и безбедносних служби у Србији на сузбијању илегалних миграција и заштити граница наше земље.

“Већој безбедности наших грађана допринеће нови закони о странцима и азилу који треба да буду усвојени”, рекао је Стефановић.

Стефановић и Антић: Брига о грађанима политика коју заступа Вучић

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић и потпредседник Главног одбора СПС Александар Антић, разговарали су са грађанима Сопота.

Том приликом обишли су десетак домаћинстава где су са суграђанима разговарали о важности предстојећих председничких избора.

Стефановић и Антић нагласили су да је брига о грађанима политика коју заступа Александар Вучић.

Према Стефановићевим речима, само уз Александра Вучића Србија може да иде напред.

„Хоћемо да покажемо да је брига о сваком човеку политика коју заступа Александар Вучић, она политика која гарантује будућност Србије. Нема успешне земље која не брине о томе шта њени грађани желе, како да обезбедимо бољу инфраструктуру, како да обезбедимо боље пензије и плате. Зато са сваким човеком хоћемо једнако да разговарамо, да сваки човек у Србији има једнаке шансе да ради, да напредује и да у плодовима тог рада ужива. Обишли смо више различитих породица, али сви имају једну мисао, како да се Србија развија брже и снажније и сви виде да то може да уради једино Александар Вучић“, рекао је Стефановић.

Антић је истакао да Александар Вучић инсистира да се увек буде на терену, те да је за ову Владу сваки човек једнако важан.

“Уверен сам да ћемо 2. априла сви заједно послати једну поруку да је Србија на правом путу, да на том путу жели и да остане, да ћемо добити јаког и снажног председника, снажне и стабилне Србије и да ћемо заједно са нашим грађанима наставити да стварамо пристојно друштво и бољу будућност”, рекао је Антић.

Стефановић и Антић изразили су уверење да ће 2.априла грађани послати јасну поруку да је Србија на правом путу.

Стефановић и Антић: Треба снажно да станемо уз Вучића и победимо у првом кругу

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић и потпредседник Главног одбора Социјалистичке партије Србије Александар Антић, обишли су општину Младеновац и том приликом разговарали са окупљеним грађанима.
Стефановић је пред више стотина Младеновчана поручио да предстојећи избори у недељу нису само формално избори за председника државе, већ избори за то у ком правцу желимо да иде наша држава.
“Морамо да покажемо да желимо сигурну будућност, а не повратак у прошлост, да хоћемо озбиљну и јаку Србију. Ову земљу треба да води озбиљан човек, Александар Вучић, а не циркузанти и лопови. Наша будућност је у нашим рукама. Зато треба снажно да станемо уз Вучића и победимо у првом кругу, јер је то победа за сигурну будућност Србије”, нагласио је Стефановић и позвао грађане да 2. априла изађу на изборе и заокруже број 6.
Антић је додао да је само у последње три године отворено више од 50 фарбрика, што показује одговорност ове власти и да је Србија кренула напред.
“У недељу је најважнији дан за нас, нашу децу, за нашу будућност. Избори нису игра. Посао председника државе је озбиљан посао, ако хоћемо да градимо озбиљну државу, а ако хоћемо да градимо јаку државу зато нам треба јак председник. Зато је Александар Вучић наш победник”, поручио је Антић.

Стефановић и Антић: Брига о људима, основа политике Александра Вучића

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић и потпредседник Главног одбора Социјалистичке партије Србије Александар Антић, обишли су Вранић и посетили три породице, међу којима је и породица у којој су рођене прве тројке у Вранићу.
Стефановић је нагласио да је циљ политике коју спроводи Александар Вучић да људи живе достојанствено и пристојно од свог рада.
“Много људи је током владавине ДОСа, због пљачкашких приватизација остало без посла, сада хоће да се врате да наставе да управљају нашим животима. То не сме да се понови.”, рекао је Стефановић и додао да се Вучић залаже за прилив инвестиција у све делове Србије, али да је један од циљева и подстицање људи да самостално покрену производњу.
Александар Антић рекао је да циљ Владе да се Србија развија, да се отварају фабрике и граде путеви, али и да се у сваком тренутку зна за кога се то ради.
“Оно што радимо, радимо за нашу Србију и за наш народ. Веома је важно што градимо путеве, али ја сам далеко срећнији што сам данас, овде у Враницу, видео три бебе и разговарао са људима. Најважнији су људи, важно је да се нађемо једни другима”, рекао је Антић.
Он је нагласио да ће управо то бити мерило квалитета онога што Влада ради у Србији,брига о људима.
“Зато смо стали уз Вучића, да бисмо наставили тим путем” поручио је Антић.

Стефановић: Пензионери су градили Србију, морамо им бити захвални на томе

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић, разговарао је са пензионерима општине Савски венац.

Он је том приликом истакао да је неопходно искористити богато искуство и изразити захвалност генерацијама које су градиле Србију и на свему што су учинили како би она била снажна и напредна.

“Наш задатак је да заједно са Александром Вучићем још снажније подстакнемо запошљавање и прилив инвестиција”, рекао је Стефановић.

Он је, говорећи о значају избора за председника Србије, нагласио да је сваки глас важан и да је од изузетног значаја да свако искористи своје право да бира какву будућност жели.

“Гласајте за нашу земљу, за будућност наше Србије. Ја верујем да је прави избор Александар Вучић, али сам сигуран да ви са вашим богатим искуством не можете да погрешите”, рекао је Стефановић.