Навигација

Велика захвалност свим припадницима полиције који су изузетно посвећени борби против нарко-трафикинга

  • 16.10.2020

Извор: Printscreen

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић похвалио је рад припадника полиције који су у претходна два дана у више одвојених акција ухапсили 13 особа, разбили три организоване криминалне групе које су се бавиле дистрибуцијом наркотика и запленили више од 20 килограма хероина и синтетичких дрога.

„Од почетка године у полицијским акцијама заплењено је скоро 500 килограма амфетамина, екстазија и других синтетичких дрога, као и хероина. Ово је одличан показатељ колико су припадници полиције посвећени и желим да оваквим темпом наставе свакога дана, да наставе да се боре за то да нарко-дилери и наркотици буду склоњени са улица, а наша деца сигурна“, рекао је Стефановић.

Министар је истакао да је у полицијским акцијама од почетка године ухапшено више од 1.250 дилера различитих врста наркотика.

„Још једном велика захвалност свим припадницима полиције који су изузетно посвећени борби против нарко-трафикинга и неуморно раде да би Србија била безбеднија“, рекао је Стефановић.

Извор: МУП РС