Навигација

Министар Стефановић наградио младе из војних школа за остварене резултате

  • 03.08.2022

Извор: Министарство одбране

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са кадетом Војне академије Стефаном Јанчићем и ученицима Средње стручне војне школе Луком Милошевићем и Јованом Станковић, који су у претходне две недеље остварили запажене резултате на међународним и националним такмичењима.

„Стефан, Лука и Јована су најбољи пример да резултат никад не изостане, када се бориш! Њихови су у последње две недеље - прво место на европском такмичењу техничко-технолошких наука „Sloshing Rocket Workshop“ за пројекат ракета „Аурора 3“ у Шпанији, у конкуренцији 42 тима из целог света, али и три медаље и титула екипног шампиона на Првенству Србије за јуниоре и јуниорке малокалибарским оружјем. Наградио сам ове сјајне младе људе у знак охрабрења и подршке“, написао је министар Стефановић на свом Инстаграм профилу (@nebojsastefanovic).

Уз честитке на постигнутим успесима, министар је овом приликом кадету и ученицима уручио грб Министарства одбране и наградио их боравком у војном објекту за одмор и рекреацију на Тари.

Извор: Министарство одбране