Навигација

Нећемо дозволити ломљење народне имовине

  • 08.07.2020

Извор: Српска напредна странка

Министар унутрашњих послова, Небојша Стефановић, позвао је све у Србији да се уздрже од насиља и поручио да се неће дозволити да неко ломи и руши народну имовину и да се неће дозволити да се угрози безбедност и живот било ког човека у Србији.

У време када су учесници протеста пред Скупштином почели да гађају полицију каменицама и петардама, Стефановић је рекао да је то нешто чега су се прибојавали, јер су најаве које је имала полиција указивале на то да један део демонстраната насилно хоће да се обрачунава.

“Имамо информације да један део демонстраната, када падне мрак, планира да изведе одређене активности, немире, да оштети имовину и угрози безбедност људи. Позивам људе да се не баве насиљем, насиље ником неће бити дозвољено”, поручио је Стефановић.

Стефановић је негирао наводе портала Нова.рс да полиција шаље водене топове на демонстранте, и да је из правца Бановог брда ка центру града кренула полицијска колона коју чине оклопно возило са воденим топом и неколико марица.

“Апсолутно нетачно. Никаква возила, никаква оклопна возила, никакви водени топови, никакав покрет било каквих снага не иде према Скупштини, ни у Београду нити било где у Србији”, рекао је Стефановић.

Извор: Танјуг/ТВ Пинк

Извор: ТВ Пинк/Српска напредна странка