Навигација

Нова радна места у Војнотехничком институту за истраживаче

  • 03.05.2021

Извор: Министарство одбране

 Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић позвао је данас све заинтересоване да се пријаве на конкурс за пријем 44 лица у радни однос на неодређено време на Војнотехничком институту (ВТИ), прецизирајући да је највећи број радних места за истраживаче.

Министар Стефановић истакао је да млади имају прилику да добију посао у реномираној установи, у којој могу да стекну драгоцена искуства, али и да помогну Србији својим знањем.

„Имају прилику, која се не указује сваком и свуда, да заједно са искусним колегама у ВТИ-у раде на развоју нових наоружања и опреме за Војску Србије и њиховој модернизацији и на тај начин стварају и своју и будућност наше војске“, рекао је министар Стефановић.

Он је подсетио и да се интензивно ради на побољшању стандарда запослених, те да ће научноистраживачки кадар, осим повећања плата која су припадници система одбране већ добили, у јуну уз плату добити и додатних 25 процената.

Актуелни конкурс наставак је рада на ојачавању снага Војнотехничког института, у којем је пре две недеље већ почело да ради 70 новозапослених, такође махом младих истраживача.

Извор: Министарство одбране