Навигација

СзС нема политику нити предлог за неко решење

  • 11.05.2019

Извор: Printscreen

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је вечерас да не разуме зашто поједине присталице СзС имају потребу да уништавају имовину грађана Србије или да некога нападну.

„Данас су ме звали људи који живе на Теразијама, пре тридесетак минута, био је опет бокс меч између саобраћајног знака или два и групе присталица људи из СзС. Не разумем као грађанин ове земље, као грађанин Београда, зашто неко има потребу да нешто руши, да некога нападнете на тим манифестацијама“, рекао је Стефановић.

Он је упозорио да је то наша имовина, да то није нешто што је пало с неба, већ нешто што свако од нас плаћа, имовина наше земље.

Стефановић је додао да је тешко да коментарише било шта што раде или дискутовати са представницима опозиције предвођене СзС, јер, како је рекао, они немају политику, нити предлог за неко решење било да је оно политичко или економско.

Како је рекао, они имају само спремност да учине било шта како би се поново домогли власти.

Стефановић је указао да су то људи који су пунили своје џепове док су били на власти, а за то време држава је темељно уништавана, разарана, није било инвестиција ни било какавих улагања.

„Данас је њихова порука да су спремни да учине било шта да би се вратили на власт. Немојте људи. Ово ја заиста не разумем. И онда се чуде зашто нико неће да гласа за њих“, рекао је Стефановић за ТВ Пинк упитан да прокоментарише најављену радикализацију протеста опозиције.

Извор: Танјуг

Извор: ТВ Пинк