Навигација

Хвала Београђанима, СНС ће оправдати поверење

  • 22.06.2020

Извор: Српска напредна странка

Председник Градског одбора Београд СНС Небојша Стефановић захвалио је грађанима Београда што су, како је навео, у већем броју гласали за СНС и што су на изборима одржаним у недељу пружили подршку политици економског развоја и стварања боље будућности.

''Желим да захвалим грађанима Београда на огромном и значајно већем броју гласова, што је најбољи појединачни резултат упркос мањој излазности, и што су и на овим изборима пружили подршку СНС и нашој политици економског развоја и стварања боље будућности'', навео је Стефановић у саопштењу.

Истакао је да су грађани Београда на изборима указали поверење СНС, како за вођење Србије, тако и готово свих београдских општина.

Додао је да су Београђани на бирачким местима донели јасну одлуку да желе да наставе путем реформи и изградње Србије чији је гарант, како је навео, листа „Александар Вучић - За нашу децу“.

''Пред нама је много задатака како би деца и у Београду и у Србији имала што бољу и сигурнију будућност и зато већ данас настављамо да радимо на постизању ових циљева'''', навео је Стефановић.

Поручио је да ће СНС оправдати поверење грађана престонице и узвратити тако што ће наставити да, како је навео, ради још енергичније и одговорније на отварању нових радних места и фабрика, изградњи путева и инфраструктуре, вртића, школа и болница, као и на повећању плата и пензија и стварању Београда као ''''места за још лепши и квалитетнији живот''.

Извор: Танјуг