Навигација

Хвала за све што сте учинили од претходног Божића до данас

  • 07.01.2020

Извор: МУП РС

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић унео је јуче бадњак у просторије Командно-оперативног центра МУП-а, одакле се путем радио-везе обратио свим полицијским службеницима који су у том тренутку били на дужности широм Србије.

„Хоћу да вам се захвалим за све што сте учинили од претходног Божића до данас, за сваку вашу предану акцију и озбиљан рад који сте уложили, да би грађани Србије могли да се осећају безбедно и сигурно. Знам колико је одрицања и вас и ваших породица било потребно да би наша земља била стабилна“, поручио је Стефановић припадницима МУП-а.

Министар је полицијским службеницима поводом празника пожелео пуно здравља, среће, успеха и да проведу што више тренутака у миру и радости.

Он се путем радио-везе из КОЦ-а директно обратио полицијским службеницима који су у више од 500 патрола били на улицама и припадницима свих других организационих јединица МУП-а који су били на задацима на територији свих 27 полицијских управа у Србији. 

Извор: МУП РС