Навигација

Честитке министра Стефановића поводом Божића

  • 06.01.2022

Извор: Министарство одбране

Честитка патријарху српском господину Порфирију

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом Божића патријарху српском господину Порфирију честитку у којој се каже:

„Ваша Светости,

У име припадника Министарства одбране и Војске Србије и у своје лично име Вама, свештенству, монаштву и свим верницима православне вероисповести срдачно честитам празник рођења Исуса Христа.

Нека нам сила предстојећег Божића дарује мудрост и истрајност да очувамо све племените и духовне вредности својствене нашем народу и нека нам подари снагу да са достојанством надвладавамо сва искушења која пред нас буду постављена.

Желим Вам добро здравље и свако добро уз непролазни поздрав

МИР БОЖЈИ ХРИСТОС СЕ РОДИ!“

 

 

Честитка припадницима Министарства одбране и Војске Србије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом Божића припадницима Министарства одбране и Војске Србије честитку у којој се каже:

„Свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије који славе дан рођења Исуса Христа по Јулијанском календару упућујем срдачне честитке.

У периоду за нама истрајно смо јачали одбрамбене капацитете наше отаџбине, очували мир и стабилност. Са жељом да нам најрадоснији хришћански празник да још већу снагу да се боримо за што снажнију Србију, честитам вам Божић.

Желим вам да празничне дане проведете у здрављу и радости са својим најмилијима и да у ваше породичне домове донесу срећу и благостање.

МИР БОЖЈИ ХРИСТОС СЕ РОДИ! ”

 

 

Честитка епископу нишком и војном господину Арсенију

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом Божића епископу нишком и војном господину Арсенију честитку у којој се каже:

„Ваше Преосвештенство,

У име свих припадника Министарства одбране и Војске Србије и у своје лично име Вама и војном свештенству упућујем најискреније честитке поводом најрадоснијег хришћанског празника – Божића.

Уз захвалност на Вашем истрајном молитвеном заступништву за припаднике Министарства одбране и Војске Србије, желим Вам да и убудуће са успехом руководите повереном епархијом и војним свештенством. Најсрдачније Вас поздрављам радосним хришћанским поздравом

МИР БОЖЈИ ХРИСТОС СЕ РОДИ!“

Извор: Министарство одбране