Навигација

Ђилас се бави политичарењем док цела Србија на челу са председником покушава да се избори са ширењем корона вируса

  • 28.03.2020

Извор: Танјуг

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић оценио је да отворено писмо лидера Савеза за Србију Драгана Ђиласа у коме критикује потезе власти представља још једну потврду да се Ђилас бави политичарењем док цела Србија на челу са председником Александром Вучићем покушава да се избори са ширењем корона вируса.

Стефановић додаје да Ђилас наставља своју кампању бојкота бриге за сопствену земљу и солидарности са сопствени народом.

“Без трунке морала свакодневно напада сваку меру коју држава доноси у борби против ове пошасти, а сваку од тих мера доноси у договору са струком, и чињенично", указао је Стефановић, саопштио је СНС.

Он је навео да док се лекари, медицинске сестре, техничари, полицајци, војници, радници и сви у земљи на челу са Вучићем даноноћно не штеде и дају све од себе како би Србија добила и ову битку, Ђилас и слични пијуцкају еспресо и баве се странчарењем.

Стефановић је рекао и да је Ђилас опет генерал после битке који и данас прича приче како би он лекарима и медицинским сестрама дао хиљаде и хиљаде евра плате, а никако да објасни како ништа од тога није спровео у дело за 12 година колико им је странка била на власти и одлучивала како ће људи у Србији живети.

“Макар да су тим истим сестрама и лекарима саградили неки клинички центар. А камо среће да је уложио барем делић новца који је зарадио у здравство”, изјавио је Стефановић.

Како је изјавио, народ у Србији имао је прилику да гледа како им, у време када је Ђилас управљао, гасе фабрике, остављају их на улици без посла, премлаћују, бацају сузавац због јавног окупљања...

“Ђилас и другари су наравно имали прилику да гледају како им се увећавају милиони на рачунима”, изјавио је Стефановић.

Додао је да Србија данас функционише захваљујући људима којима је Влада Александра Вучића побољшала квалитет живота, повећала плате и обезбедила радна места.

"Добиће Србија и њен народ и ову битку, а разуме добро Србија шта Ђилас прича и чује како све чешће преузима реторику Бошка Обрадовића најављујући како ће бити и тужилац и судија и све друго кад ово прође”, изјавио је он и додао да је народу јасно да је Ђилас спреман да бојкотује и сопствени народ и земљу, све само да се дочепа фотеље, али га народ неће.

Извор: Танјуг