Навигација

Јеремићу одувек био важнији живот на високој нози него Србија и њени грађани

  • 30.05.2018

Оно што грађани Србије морају да знају, а што Вук Јеремић покушава невешто да сакрије, јесте откуд он у средишту једне од највећих корупционашких афера на међународном нивоу и откуд му толики новац сумњивог порекла.

Једино што је за сада свима јасно, јесте да су милиони евра стечених међународним криминалом завршили на приватним рачунима Вука Јеремића.

Бесмислене лажи које Вук Јеремић понавља о председнику Србије Александру Вучићу нити ће њега ослободити сумње да је један од главних учесника криминала и корупције међународних размера, нити ће уверити грађане Србије у његово поштење, а понајмање га ослободити обавезе да народу објасни одакле му толике паре, ко му их је дао и шта је обећао заузврат.

Као што је преко грбаче грађана Србије путовао по белом свету, бахатио се и трошио милионе евра државних пара на ноћења у најлуксузнијим хотелима, те плаћао од народних пара само један лет приватним авионом у вредности 200 просечних плата у Србији, тако је очигледно злоупотребљавао своју позицију у Уједињеним нацијама да би се што боље повезао са људима који су данас предмет корупционашких истрага међународних органа и који су му очигледно помогли да се на брзину обогати, радећи ко зна какве послове и ко зна у чију политичку корист.

Грађани Србије су сада могли да виде и које су те његове фамозне међународне везе, контакти и познанства којима се толико дичио и на која се позивао, а потврдило се оно што сви одавно знају – да су Јеремићу одувек били важнији милиони евра, силна богатства и живот на високој нози него Србија и њени грађани.