Навигација

Министар Стефановић честитао војним спортистима освојене медаље

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић честитао је припадницима Министарства одбране и Војске Србије који су данас освојили четири медаље на Трејл трци “Копаоник 2022”.

Војно здравство јаче за 53 новозапослених, систематски специјалистички прегледи за војне пензионере

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас обележавању 183 године од оснивања војне санитетске службе на Војномедицинској академији

Министар Стефановић о срамној кампањи из Хрватске против председника Вучића

Готово је бесмислено коментарисати најниже покушаје хрватских медија који претходних месеци у континуитету на сваки могући начин покушавају да сатанизују Александра Вучића.

Састанак министра Стефановића са министрима спољних послова Габонске Републике и Краљевине Есватини

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са министром спољних послова Габонске Републике Микаелом Муса-Адамом и министарком спољних послова Краљевине Есватини Тулисилом Дладла.

Министар Стефановић: Нови корак у технолошком напретку за нашу војску

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас испитивању наоружања и војне опреме из домаћег развоја.

Састанак министра Стефановића са амбасадором Грчке Диакофотакисом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором Републике Грчке Јоргосом Диакофотакисом, са којим је разговарао о сарадњи у области одбране двеју земаља.

Министар Стефановић обишао војнике на добровољном служењу војног рока

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас Центар за обуку Копнене војске у касарни “Генерал Павле Јуришић Штурм” у Пожаревцу, где је присуствовао извођењу различитих садржаја обуке војника на добровољном служењу војног рока.

Министар Стефановић: Веће ангажовање војске у инжињеријским радовима

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас припаднике Треће бригаде Копнене војске у касарни „Топлички устанак“, као и припаднике ангажоване на уређењу корита реке Топлице у Куршумлији.