Навигација

Почели смо са изградњом станова за припаднике службе безбедности и у Београду

Стефановић је указао да припадници МУП-а раде у једном од најтежих система у земљи ризикујући своје животе, као и да ће свима који живе у близини локације на којој ће бити изграђени станови у Београду бити драго што ту живе припадници служби безбедности и да ће се зато осећати сигурније.

Набавка савремених возила постала је стандард захваљујући чему су припадници МУП-а још ефикаснији у заштити грађана

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, приликом предаје 111 возила које је Министарство унутрашњих послова набавило за Сектор за ванредне ситуације и друге организационе јединице, да је набавка савремених возила постала стандард захваљујући чему су припадници МУП-а још ефикаснији у заштити грађана.

Стефановић честитао Дан жена свим припадницама МУП-а

„Свакога дана ћу вам се захвалити за велики рад и за све што радите, пре свега дамама из нашег Министарства, али и свим другим женама, које су изузетни професионалци у својим струкама и професијама“, нагласио је Стефановић.

Стефановић са амбасадором Републике Казахстан о унапређењу сарадње две земље у области борбе против свих видова криминала

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Републике Казахстан Габитом Сиздикбековим о унапређењу сарадње две земље у области унутрашњих послова.

Огроман број људи широм Србије дошао да подржи листу "Александар Вучић - За нашу децу"

Београдски одбори Српске напредне странке прикупљали су потписе подршке листи „Александар Вучић - За нашу децу" за предстојеће изборе, а члан Председништва и председник Градског одбора Београд Небојша Стефановић, подршку листи пружио је на Вождовцу.

Ниједна лажно патриотска изјава никада неће прикрити пљачку народног новца

Небојша Стефановић, члан Председништва СНС, каже критикује Млађана Ђорђевића због изјаве да је на челу Србије "издајник који је спреман да прода цркву, Косово, Цетиње, Бања Луку и Београд" и поручује да ниједна лажно патриотска изјава никада неће прикрити пљачку народног новца.

Све институције Републике Србије спремне да реагују и заштите границе и безбедност наших грађана

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је да се, супротно лажним информацијама, на територији наше земље у овом тренутку налази око 6.000 миграната и поручио да су све институције Републике Србије спремне да реагују и заштите границе и безбедност наших грађана уколико дође до значајнијег миграторног таласа.

Стефановић и Сијарто о актуелној миграторној ситуацији

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са министром спољних послова и трговине Мађарске Петером Сијартом о сарадњи двеју земаља, као и о актуелној миграторној ситуацији.