Навигација

Обележена стогодишњица од оснивања државне Ергеле „Карађорђево“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас заједно са председницом Владе Аном Брнабић свечаности поводом обележавања стогодишњице од оснивања државне Ергеле „Карађорђево“.

Министар Стефановић на састанку Радне групе за нормализацију ваздушног саобраћаја

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас састанку Радне групе за разматрање питања нормализације ваздушног саобраћаја изнад Балкана Владе Републике Србије, који је одржан у Дому Гарде на Топчидеру.

Заједничка вежба специјалних јединица Војске Србије и Оружаних снага САД

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас, заједно са начелником Генералштаба Војске Србије генералом Миланом Мојсиловићем и амбасадором САД Ентони Годфријем, завршном сегменту здружене обуке јединица за специјалне операције Војске Србије и Оружаних снага Сједињених Америчких Држава на полигону "Пескови" код Пожаревца.

Министар Стефановић обишао радове у лозничкој касарни „Поднаредник Момчило Гаврић“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас инфраструктурне радове у касарни „Поднаредник Момчило Гаврић“ у Лозници, где је смештен 111. пешадијски батаљон Прве бригаде Копнене војске. Стефановић je овом приликом истакао да Министарство одбране и Војска Србије намеравају да у Лозници имају пун и савремено опремљен пешадијски батаљон.

Министар Стефановић обишао војни Погон за прераду дрвета у Шапцу

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који је данас обишао Погон за прераду дрвета, ПВЦ и алуминијумске столарије Војнограђевинске установе "Београд" у Шапцу, истакао је да је Војнограђевинска установа у последњих 12 месеци направила значајан искорак и да је успела да постигне да изградња буде на рекордном нивоу.

Министар Стефановић на примопредаји дужности начелника Војне академије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас у касарни „Генерал Јован Мишковић“ на Бањици свечаности примопредаје дужности начелника Војне академије између досадашњег вршиоца дужности пуковника доцента др Аце Ранђеловића и пуковника др Срђана Благојевића.

Састанак министра Стефановића са амбасадором Израела Виланом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Државе Израел у Београду Јахелом Виланом о наставку сарадње двеју земаља у области одбране.

Скоро 1.400 припадника у овој години решило питање крова над главом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић изјавио је данас да су 1.384 активна и пензионисана припадника Министарства одбране и Војске Србије у овој години решила своје стамбено питање, што је за 50 одсто већи број у односу на претходне године.