Навигација

Министар Стефановић позвао младе да се пријаве за стипендије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић позвао је данас младе да се пријаве на конкурс Министарства одбране за студентске стипендије, који је, како је рекао, заиста добра прилика да добију финансијску подршку током школовања, али и да имају сигуран посао по његовом завршетку.

Потписан Споразум између Министарства одбране и Министарства просвете, науке и технолошког развоја

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и потпредседник Владе и министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић потписали су данас Споразум између два министарства о организовању наградног конкурса за ученике основних школа на тему „Наш војник - наш херојˮ, а којим се, такође, предвиђа да ће основци уз ђачке књижице имати право на бесплатан улазак у војне музеје.

Министар Стефановић уручио захвалнице за успех на такмичењу „Армија културе“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са мајором Николом Живковићем, начeлником Уметничког ансамбла „Станислав Бинички“, диригентом Катарином Божић и оперским певачима Мином Глигорић и Миланом Обрадовићем, сарадницима Ансамбла који су чинили део екипе Министарства одбране и Војске Србије на такмичењу „Армија културе“ овогодишњих Међународних војних игара у Руској Федерацији.

Спреман сам да будем полиграфски тестиран како бих доказао истинитост својих тврдњи везано за случај “Јовањица”

"Сасвим је сигурно да сам, поред Александра Вучића и његове породице, највише заинтересован да се у потпуности расветле све околности везане за случај “Јовањица”, као и да се утврди шта је истина у ономе што је осумњичени Колувија рекао.

Министар Стефановић обишао војну ковид болницу „Карабурма“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас војну ковид болницу „Карабурма“ где је разговарао са лекарима и медицинским особљем и још једном апеловао на грађане да се вакцинишу. Војна ковид болница „Карабурма“ непрекидно ради са тешким и најтежим пацијентима оболелим од ковида почев од 6. марта прошле године, а у овом тренутку се у њој на лечењу налази 121 пацијент.

Сусрет министра Стефановића и турског амбасадора Аксоја

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором Републике Турске у Београду Хамијем Аксојем са којим је разговарао о сарадњи двеју земаља у области одбране.

Састанак министра Стефановића и амбасадорке Народне Републике Кине Чен Бо

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадорком Народне Републике Кине Чен Бо о сарадњи двеју земаља у области одбране, коју је оценио као интензивну и развијену, са активностима које су у сталном порасту из године у годину.

Министар Стефановић присуствовао свечаности поводом Дана рода артиљеријско-ракетних јединица за противваздухопловна дејства

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас свечаности поводом Дана рода артиљеријско-ракетних јединица за противваздухопловна дејства у касарни „Бањица“ у Београду. Министар Стефановић поручио је честитајући им празник да је Србија поносна на њихову одлучност, срце и спремност да бране ову земљу и увек буду уз свој народ.