Навигација

Министар Стефановић обишао Центар за обуку паса у Нишу

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас Центар за обуку паса у касарни „Књаз Михаило“ у Нишу.

Станови у Нишу за 152 припадника Министарства одбране и Војске Србије

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић и потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић доделили су данас у Нишу кључеве од 152 стана за активне и пензионисане припаднике Министарства одбране и Војске Србије.

Министар Стефановић гостовао на ваљевској ТВ 5 и лајковачкој ТВ Пруга

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић гостовао је на ваљевској ТВ 5 и лајковачкој ТВ Пруга где је говорио о свим важним темама за грађане Србије.

Министар Стефановић гостовао на РТВ ГЕМ

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић гостовао је на РТВ ГЕМ.

Војници генерације "март 2022" положили заклетву

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас у касарни „Војвода Живојин Мишић“ у Ваљеву полагању заклетве војника на добровољном служењу војног рока генерације "март 2022" и слушалаца Курса за резервне официре Војне академије и Медицинског факултета ВМА.

Војска један од кључних гаранта мира и стабилности

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас припаднике Четврте бригаде Копнене војске у касарни „Први пешадијски пук књаза Милоша Великог“ у Врању. Министар Стефановић рекао је да се види колико су људи у Четвртој бригади Копнене војске спремни да у сваком тренутку одговоре на позив отаџбине да је бране.

Србија памти и никада не заборавља страдања свог народа

На данашњи дан, пре осамнаест година, почело је дводневно насиље Албанаца над српским становништвом на Косову и Метохији. У нередима познатим као „мартовски погром“ убијено је најмање 19, а повређено око 1.000 људи.

Министар Стефановић гостовао у емисији „Интервју“ на РТВ Трстеник

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић гостовао је у емисији „Интервју“ на РТВ Трстеник.